≡ Meniu

Asus N752VX-GC105D, laptop multimedia cu ecran FHD

Laptopul Asus N752VX-GC105D poate fi un bun gadget pentru uz office ori multimedia. Poate rula orice joc la detalii medii sau maxime, dar depinde de preferințele fiecăruia. Nu trebuie neglijat că acest laptop are un ecran Full HD și o configurație destul de interesantă. Poate înlocui fără probleme un desktop deoarece oferă calitate video superioară, sunet decent și porturile nu lipsesc. Alături de acesta e nevoie de un router wireless, un mouse wireless și poate o geantă pentru a ușura transportul său.

Poate că nu e pentru oricine, în sensul că nu e accesibil și poate că nu veți încerca jocuri 3D pe următorul laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus N752VX-GC105D, laptop multimedia cu ecran FHD

Componentele sale pot fi prezente chiar și pe laptopuri de gaming doar că acesta nu vine cu două medii de stocare și are un sistem de răcire de ultimă generație. Performanțele ridicate și dotările numeroase oferă un dezavantaj – greutatea ridicată, însă e genul de laptop care-l folosi la birou și conectat la priză. E și normal să fie mai greu decât cel de 15 inci, dar întotdeauana e loc de mai bine.  Suportă destul de multă memorie RAM dar și așa e suficientă cât are instalată și e de tip DDR4. Nu are un hard disk simplu, ci unul cu performanțe ridicate – 7200 RPM, însă un SSD e mai bun atunci când vreți să totul să pornească instant.

Porturile sale sunt destul de diversificate și numeroase, motiv pentru care se poate conecta cam orice la acest laptop. Poate fi folosit precum o consolă portabilă dar și ca un media player performant cu suport media excelent. Ca și dotări speciale are: tastatură iluminată, Kensington Lock, carcasă metalică/plastic, touchpad cu gesturi, DisplayPort, calitate audio superioară cu SonicMaster și Bang & Olufsen ICEpower.

Plusuri: are un design elegant, tehnologie WiFi ac, bluetooth, porturi USB 3.0, performanțe mari etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus N752VX-GC105D nu vine cu Windows ci doar cu Free DOS, astfel trebuie instalat ulterior fie de pe un disc fie prin intermediul unui stick USB 3.0. Prezentarea de mai jos e una ideală pentru cei care nu au mai avut un laptop de tip N deoarece prezintă principalele caracteristici ale seriei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu