≡ Meniu

Asus N752VX-GC166D, laptop premium cu design elegant

Asus N752VX-GC166D e cea mai bună alegere multimedia de pe piață în acest buget deoarece oferă exact ce aveți nevoie: ecran splendid, componente noi și performante, finisaj argintiu, tastatură iluminată și multe altele. Calitatea audio e superioară la acest laptop datorită difuzoarelor incorporate dar și pentru că are tehnologii noi. Dacă vă place muzica, vă recomand boxe cu subwoofer de lemn pentru un plus de calitate. Bineînțeles, nu e nevoie să alegeți anumite periferice dacă nu aveți nevoie de ele, dar un router wireless cu WIFI ac fi necesar deoarece viteza pe wireless e maximă.

Această serie se adresează celor cu pretenții mai mari, deci care au și un buget pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus N752VX-GC166D, laptop premium cu design elegant

Componentele sale sunt destul de interesante deoarece se apropie de cele ale unui laptop de gaming – Core i7-6700HQ cu Intel HD Graphics 530, 16GB RAM DDR4, hard disk + SSD, GTX 950M. Cu siguranță, n laptop pentru gaming are un sistem de răcire mai bun și placa video e puțin mai avansată. E foarte important ca laptopul să fie portabil, de aceea acesta are doar 2.7 kg (destul de puțin în comparație cu un desktop).

Bateria acestui laptop e una cu 4 celule și nu trebuie să fie mare pentru a oferi o autonomie generoasă (componentele noi sunt mai eficiente). Oricum, mă gândesc că-l veți folosi ca un desktop, adică îl conectați la priză pentru a putea seta o luminozitate mare și pentru a beneficia de performanțe mai bune. E mai ieftin decât laptopurile altor branduri pentru că nu are Windows 10 preinstalat, dar îl puteți instala ulterior folosind un stick USB 3.0 (instalarea e rapidă) sau de pe un DVD.

Plusuri: are un design elegant, configurație performantă, ecran superb cu diagonală generoasă, tastatură iluminată, SSD mare și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă Asus N752VX-GC166D nu vine cu sistem de operare, vă recomand Windows 10 pentru aceasta deoarece îi va evidenția cel mai bine performanțele. Prezentarea de mai jos e valabilă pentru întreaga serie, indiferent ce componente oferă laptopul. Designul exterior e același chiar și pentru variantele mai mici (15 inci).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu