≡ Meniu

Asus NX500JK-DR017P, laptop Zenbook 4K performant cu WiFi ac

Asus NX500JK-DR017P e unul destul de reușit și care merită încercat deoarece oferă cam ce e mai bun pe piață. Deci nu cred că veți găsi altul mai bun și să fie din categoria. Face parte dintr-o serie premium însă nu toate generațiile sunt la fel. Dacă vi se pare prea scump atunci ar trebui să alegeți un laptop mai vechi ori unul dintr-o altă serie.

Alternative sunt laptopurile din seria N mai ieftine și cu imagine 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus NX500JK-DR017P, laptop Zenbook 4K performant cu WiFi ac

Procesorul său e unul Core i7-4712HQ cu placă video Intel HD 4600 care devine utilă în modul economic. Ecranul de 15 inci e unul cu imagine 3840 cu 2160 pixeli, iar din lateral se poate observa că e destul de subțire. Poate fi ideal pentru editare sau vizionat conținut media însă ecranul e doar de 15 inci (se poate conecta un televizor sau monitor la acest laptop pentru o imagine mai mare). Ca și memorie, cea RAM e de 16GB . Spațiul de stocare e asigurat de un SSD și nu e unul oarecare – 512GB.

Are două plăci video însă doar cea dedicată pare să impresioneze deoarece e una GTX model 850M. Dotările sale sunt bune însă se poate observa lipsă unității DVD și a tastaturii numerice (ca la Macbook Pro). Calitatea audio e excelentă însă doar pentru cei care au o cameră mică, pentru o cameră mai mare un sistem audio 2.1 e mai bun.

Ca și porturi are un DisplayPort de tip mini, ieșire audio, trei porturi USB de tip 3.0, dar are și tehnologii wireless ca WiFi ac și bluetooth. Bateria sa e una clasică cu 6 celule, însă cu o așa configurație, autonomia e undeva la 4 ore. Caracteristicile speciale sunt importante pentru orice laptop. Multe laptopuri vin doar cu încărcător ca și accesoriu, ei bine,a cest laptop are geantă de piele, cablu USB/LAN și adaptor DisplayPort – VGA.

Plusuri: ecran splendid, WiFi ac, tastatură iluminată, carcasă din aluminiu, SSD mare și Windows 8.1 Pro.
Minusuri: e destul de scump.

Asus NX500JK-DR017P e o alegere destul de bună deoarece oferă cam ce e mai bun pe piață și mi se pare că poate înlocui chiar și un desktop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu