≡ Meniu

Asus P2520LA-XO0489D, laptop business din seria AsusPro P Essential

Asus P2520LA-XO0489D e un laptop ceva mai scump decât restul însă e destul de ieftin pentru ce a fost conceput. Pe lângă dotările speciale, laptopul vine și cu programul Business Manager de la Asus pentru a administra mai bine securitatea dar și altă părți importante oferite de laptopurile business. E evident, că un laptop business oferă un plus de securitate hardware  dar și software. Ținând cont că nu e un model foarte scump, pot spune că se adresează companiilor mai mici sau recent înființate. E bine să vă securizați informațiile de pe hard disk. Mai există și varianta cu hard extern dar depinde și de cum vreți să-l folosiți acel laptop.

Poate că nu vă place să aveți prea multe în jurul laptopului, de aceea se poate alege un router cu intrare USB pentru periferice (multifuncțională). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus P2520LA-XO0489D, laptop business din seria AsusPro P Essential

Componentele hardware ale acestui laptop sunt noi: Intel Core i5-5200U Broadwell, 4GB, hard de 7200 RPM. Am ajuns la concluzia că nu e foarte important cât de mare e mediul de stocare, ci e mai util unul mai bun. Mă refer la harduri de 7200RPM sau chiar la SSDuri, însă SSDurile au un număr de scrieri limitat. Ținând cont că e un model de laptop care se adresează firmelor, ar fi fost normal să fi avut Windows preinstalat (e versiune Pro). De aceea, are și un preț mai atractiv decât altele și sistemul de operare nu costă foarte mult îns special dacă doriți să-l achiziționați pe firmă.

Ecranul de 15 inci nu are nici o caracteristică mai specială dar putea avea o rezoluție mai bună (HD+ sau FullHD). Oricum, se poate conecta un monitor mare la acesta dacă dispuneți de un cablu HDMI, dacă se dorește să realizați o mică prezentare, sau un videoproiector pentru o prezentare mai mare.

Plusuri: are TPM, USB 3.0 PowerShare, componente noi, cititor de amprentî, suportă până la 16GB de RAM, construcție robustă și altele.
Minusuri: nu are Windows.

Asus P2520LA-XO0489D arată bine char și pe gri, însă culoarea nu are mare importanță când luați un laptop pentru firma voastră. Adică, e mai importantă utilitatea sa decât cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu