≡ Meniu

ASUS P2520LA-XO0494T, laptop business cu Windows 10

ASUS P2520LA-XO0494T e un laptop destinat celora care au o afacere ori vreau un model care să reziste. Vine cu diferite facilități care îl fac rezistent și ușor de utilizat, iar printre acestea aș enumera ecranul anti-glare, cele 3 porturi USB 3.0, prezența unității optice și că are sistem de operare preinstalat (e vorba de Windows 10).
Nu aș putea spune că excelează la capitolul portabilitate întrucât vine cu o baterie de doar 4 celule, dar decât un model cu două celule e bine și așa.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine (în felul lui deoarece e un aparat sobru), ci și unul cu facilități business (hard rapid de 7200 rotații și ecran anti glare). Poți vedea că aspectul e unul caracteristic seriei Esențiale de afaceri.

ASUS P2520LA-XO0494T, laptop business cu Windows 10

Procesorul din dotare e un i7 5500U care are integrată o placă video Intel HD 5500, iar memoria RAM e de 4 giga.
Carcasa e făcută din materiale de calitate, mai exact aluminiu și plastică, iar în felul acesta se poate obține o greutate scăzută de 2,3 kg.
Acest laptop se adresează IMM-urilor datorită faptului că e ieftin și are integrate doar dotări de care cineva ar avea nevoie într-o firmă. Au renunțat la placă video cu memorie dedicată, unitate Blu-ray ori alte lucruri pe care oricum nu le foloseai.
Nu are wireless ac, dar oricum nu ți-ar fi folosit la nimic deoarece nu cred că angajații tăi vor descărca la viteze Gigabit prin wi-fi.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, și aș enumera pe cele mai importante: prețul nu prea mare, că are un aspect modern, că e fiabil și dotările incluse (chiar și cele de securitate).
Contra ar fi că nu are rezoluție 1920×1080 pixeli (ar fi fost util la filme, dar cum nu cred că o să te uiți la filme pe așa ceva nu cred că e ceva necesar) și SSD.

Deci, dacă vrei un laptop foarte rezistent în fața unor angajați nu prea atenți atunci acest P2520 LA ar fi o variantă foarte bună. Din clipul alăturat poți vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu