≡ Meniu

Asus P2520LA-XO0763D, laptop din seria AsusPRO cu TPM

Laptopul Asus P2520LA-XO0763D e doar unul dintre multele variante care le puteți alege din această serie, doar că aceasta pare să fie cea mai accesibilă. Bineînțeles, nu prea aș recomanda unul cu Pentium deoarece nu oferă prea multă performanță. Puteți alege unul cu Windows deoarece e însoțit și de un pachet de programe utilitare interesante, dar le puteți pune și ulterior sau chiar altele (nu neapărat de la acest brand). Designul său e destul de interesant deoarece e realizat din plastic și aluminiu.

Dacă nu vi-l permiteți atunci vă recomand cele cu procesoare ceva mai ieftine ori alegeți altă serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus P2520LA-XO0763D, laptop din seria AsusPRO cu TPM

Componentele sale sunt importante atunci când vreți să luați un laptop pentru mai mulți ani, adică nu vreți să-l schimbați prea repede. Are procesor destul de bun chiar dacă nu e Skylake, ci e una Core i5-5200U cu HD Graphics 5500. E dotat cu un ecran de 15 inci cu imagine HD, hard disk spațiu și suficientă memorie RAM, dar upgradabilă până la 16GB. Chiar dacă nu are un SSD, acel hdd e de 7200 RPM, deci e mai bun decât majoritatea modelelor de pe piață. Îmi place SSDul pentru că face totul să pornească rapid, chiar instant, doar că nu oferă mult spațiu pentru stocarea datelor și are un număr limitat de scrieri.

Pot spune că nu-i lipsește nimeni pe partea de dotări și, bineînțeles, trebuie să luăm în calcul bugetul. Există laptopuri mult mai bine dotate care pot cost a și de 3 ori mai mult. Alte dotări care merită menționate sunt următoarele: TPM, carcasă realizată din aluminiu, USB 3.0 cu PowerShare etc. Din păcate nu are Windows 10 dar îl puteți instala chiar voi folosindu-vă de un stick USB 3.0 .

Plusuri: fiabilitate ridicată, design robust, performanțe acceptabile, preț atractiv și altele.
Minusuri: lipsa sistemului de operare.

Asus P2520LA-XO0763D poate reprezenta o mică investiție pentru compania dumneavoastră și dacă nu vă place din anumite puncte de vedere, atunci cel cu Core i7 ar fi ideal. Prezentarea de jos e valabilă pentru toată seria deoarece designul e același indiferent de componente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu