≡ Meniu

ASUS P2520LA-XO0763R, model business cu Win 10 și DVD

Asus P2520LA-XO0763R e un laptop adresat celora care vor ceva robust pentru acasă ori firma lor. E dotat cu procesor i5 5200U, ecran anti glare de 15,6 inci și are o capacitate de stocare de 500 de giga. Sistemul de operare e Windows 10 și e prezent pe acest model așa încât să vă puteți conecta la net din prima.
Carcasa dispozitivului e una de plastic cu aluminiu, iar din această cauză s-a obținut o greutate redusă de 2,4 kilograme.

Modelul de față e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu multe porturi și cu un hard rapid care are 7200 rotații. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, iar la final am pus un preview video.

ASUS P2520LA-XO0763R, model business cu Win 10 și DVD

Pe partea de caracteristici acest model P2520 are un procesor i5 Broadwell cu cip grafic integrat, 4GB RAM și un hard de 500GB.
Placa de rețea e una cu suport Gigabit, lucru care înseamnă că o să puteți descărca la viteze bune.
Prezența portului USB 3.0 e un lucru bun deoarece în acest fel o să puteți instala sistemul de operare rapid, dacă vreți altceva decât Windows 10.
Disponibilitatea unei unități de tip DVD e un alt lucru bun, dar în ziua de azi cât de mult folosim DVD-urile?
Portabilitatea e una decentă cu o baterie de 4 celule care ține vreo 2-3 ore și cu o greutate redusă de 2,4 kg.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un cost prea mare, prezența Windows, aspectul plăcut (e sobru), bateria care poate fi schimbată, posibilitatea utilizării USB-ului pentru încărcarea de telefoane și că are 4 porturi USB.
Contra achiziției ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată, dar asta nu e un lucru care te-ar fi ajutat în mod special.

Deci, dacă sunteți interesat de un laptop util la orice, mai puțin la jocuri de ultimă generație atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. La nevoie i se poate face upgrade cu mai mulți RAMi ori cu un SSD, iar această ultimă componentă o să vedeți că va face diferența.
Din clipul de alături se poate vedea despachetarea aparatului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu