≡ Meniu

Asus P2520LA-XO0763T, laptop de tip business cu Core i5

Asus P2520LA-XO0763T e una dintre cele mai atractive laptopuri pentru afacerea voastră deoarece nu costă mult și are caracteristici speciale ca: TPM, carcasă robustă, hard disk de 7200RPM și Asus Business manager. Are și funcția Wake-on-Lan care e utilă atunci când doriți să porniți toate laptopurile din birou (prin intermediul rețelei LAN). Ca orice alt laptop mai deosebit și acesta are Windows 10 preinstalat, pentru a putea lucra imediat pe el. Nici nu aș recomanda unul cu Free DOS ori Linux deoarece nici nu prea mai merită (diferența de preț nu e foarte mare).

Această serie oferă chiar și modele cu configurații diferite pentru cei care au un buget diferit (mai mic sau mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus P2520LA-XO0763T, laptop de tip business cu Core i5

Componentele sale sunt destul de eficiente și fiabile deoarece sunt dintr-o generație destul de nouă. De exemplu, procesorul Core i5-5200U e unul din Seria Broadwell și consumă puțin datorită tehnologiei incorporate. Aceste procesoare dețin și o placă video Intel care e bună ori de câte ori veți folosi laptopul pentru a reda conținut video datorită suportului HD. Plăcile video dedicată sunt mai performante, dar ș consumul e superior, de aceea nu prea le recomand celor care vor și autonomie ridicată.

În general, laptopurile pentru uz business nu au nevoie de mai mult, adică un Core i5 cu 4/8GB de RAM e destul. Un hard disk de 7200 RPM sau SSD ar ajuta dacă ar fi de ultimă generație, doar că SSD-ul are un număr de scrieri limitat. Eu sunt mulțumit de un hard de 7200 RPM iar diferența e vizibilă.

Plusuri: e fiabil, componente hardware performante, USB 3.0 cu PowerShare, design plăcut și TPM (pentru un plus de securizare a datelor).
Minusuri: nu sunt.

Asus P2520LA-XO0763T impresionează la acest preț și nu cred că veți găsi unul cu DisplayPort în acest buget (pentru a conecta un monitor special). Pentru a avea acea ieșire video, laptopul trebuie să aibă și o placă video performantă. Dacă vreți ceva diferit, cu stația de andocare, atunci bugetul trebuie să fie de 2 ori mai mare. Însă, nu toți sunt dispuși să investească atâta în aparatură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu