≡ Meniu

ASUS P2520LA-XO0764R, laptop profesional cu TPM

ASUS P2520LA-XO0764R e un laptop de generație nouă cu procesor i7 și cu ecran HD de 15,6 inci. Memoria RAM e una decentă de 4 giga și eu zic că e una suficientă pentru rularea diferitelor sarcini fără sacadări. Fiind un model profesional vine cu TPM și Kensington Lock așa încât laptopul și datele de pe el să fie în siguranță.
Un model precum acesta se adresează firmelor mici, dar și celora care lucrează de acasă și vor ceva stabil.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acesta e inclus sistemul de operare și dotările pro. Venind cu Windows 10 o să aveți parte de o productivitate sporită. Alături am pus o poză pentru a vă face o părere despre cum arată.

ASUS P2520LA-XO0764R, laptop profesional cu TPM

Modelul acesta e unul dotat cu procesor Intel Broadwell i7 cu două nuclee, cip grafic Intel HD 5500, memorie RAM 4 giga și hard de 500 de giga.
Pe partea de conectică stă foarte bine deoarece are 4 porturi USB, HDMI și VGA.
Evident că are și unitate DVD care vă va ajuta să instalați diferite programe cu licență de pe CD-uri. De asemenea se poate schimba OS-ul prin această unitate, dar nu e ceva ce eu recomand întrucât ce are e pe e cel mai bun OS de PC.
Singurul lucru care-i lipsește e o suită Office, dar puteți utiliza Google Docs sau Libre Office. Trebuie să vă spun din start că acestea nu se compară cu MS Office 2016 care e mult mai bun.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție mic, hardul rapid (e unul cu 7200 rotații), placa de rețea cu suport Gigabit, portabilitatea ok, prezența sistemului de operare și carcasa din materiale rezistente.
Contra ar fi că nu are wireless ac, dar oricum nu știu dacă v-ar fi ajutat prea mult deoarece nu e un laptop de gaming.

Deci, dacă ești interesat în a cumpăra un aparat care să fie stabil în orice situație și care să ruleze rapid diferite aplicații office atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Cum l-ai primit poți să-l folosești deoarece are sistem preinstalat care te ajută să intri pe net sau să-ți faci treaba.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu