≡ Meniu

Asus P2520LJ-XO0175D, o soluție de tip business accesibilă

Asus P2520LJ-XO0175D e o soluție pentru afacerea voastră deoarece nu aveți nevoie de un buget mare și oferă destul de multe caracteristici speciale utile: TPM, încărcare USB, Asus Business Manager, Wake-on-Lan etc. Mai precis, e vorba de seria AsusPRO care oferă multe tipuri de soluții chiar și pe alte platforme (desktop). Am ales să-l recomand pe acesta deoarece e un model ieftin comparativ cu restul seriei. Am pus poza de mai jos pentru a vă face o idee despre cum arată această serie.

Alternativele pot fi variantele mai avansate din aceeași serie și care oferă procesoare superioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus P2520LJ-XO0175D, o soluție de tip business accesibilă

Procesorul acestui Intel Core i5-5200U de 2.2 GHz (are tehnologie de economisire a energiei) iar placa video e una HD Graphics 5500 (e cea integrată). Pentru anumite aplicații e nevoie de o placă video mai bună cum e GeForce 920M. Aceasta poate rula chiar și jocuri, dacă îl vreți pentru acasă. Memoria RAM e una ce poate fi extinsă la 16GB dacă e nevoie dar nu cred că veți folosi mai mult de 8GB, adică puneți încă 4GB.

Un hard disk ca acesta nu impresionează la prima vedere, dar nu e de 5400 RPM, ci e de 7200RPM. Un SSD e o alegere destul de inteligentă deoarece totul va porni destul de bine (chiar instant). Doar că, SSD-urile au un număr limitat de scrieri pe când hardurile au o durată de viață mai îndelungată. Ca și tehnologii are securizare, Kensington Lock, tehnologie TPM și cititor de amprentă. Carcasă e destul de rigidă deoarece e realizată din plastic și aluminiu, ca la oricare alt laptop de tip business.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale (le-am menționat mai sus), fiabilitate ridicată, hard disk performant.
Minusuri: nu sunt.

Asus P2520LJ-XO0175D poate înlocui un desktop iar dacă nu vă place ecranul, vă sfătuiesc să conectați un monitor la acest gadget. Din clipul de jos se poate observa că poate fi chiar și pe o altă culoare. Oricum, indiferent de alegerea făcută, e un gadget care vă oate fi de folos atât acasă cât și la locul de muncă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu