≡ Meniu

ASUS P2520LJ-XO0176T, laptop business foarte rezistent

ASUS P2520LJ-XO0176T e un laptop din seria Pro care-i adresată celora interesați de un laptop pentru lucru care să aibă ecran anti-glare, LAN Gigabit și multiple facilități pe partea de securitate. Un alt lucru caracteristic laptopurilor business e hardul rapid de 7200 rotații și pot spune că acesta e unul care are așa ceva.
Poate fi utilizat cu succes și acasă deoarece are placă video dedicată GeForce 920M, lucru care presupune că jocurile nu prea complicate vor rula decent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care e foarte versatil și care are un aspect clasic. Din imaginea de mai jos poți vedea că acest model e unul care arată precum un Lenovo Thinkpad, dar mult mai ieftin. 😉

ASUS P2520LJ-XO0176T, laptop business foarte rezistent

Pe partea de specificații e dotat cu un procesor i7-5500u care are 4 nuclee, ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și cu hard de 500 cu 7200 rotații (e foarte încăpător, dar nu poate face față rapidității unui SSD).
Memoria RAM e de tip DDR3 și are o capacitate de 4 giga, putând fi instalați maxim 16 giga.
Materialele din care e făcut aparatul sunt aluminiu și plastic, iar în acest fel se obține o greutate de 2,3 kilograme. Vă dați seama că dacă nu avea DVD ar fi fost și mai ușor – undeva la 2 kilograme.
Venind cu Windows 10 o să putem folosi laptopul din prima la intrat pe Internet ori sarcini similare.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că e făcut să reziste, aspectul plăcut, disponibilitatea unității DVD, hardul rapid, procesorul rapid i7 și placa video cu memorie dedicată.
Contra ar fi că nu are SSD și wireless ac.

Deci, dacă te interesează un laptop cu aspect plăcut și cu diferite facilități care te vor ajuta să fi mai productiv atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Gândește-te la faptul că având un ecran anti-glare o să poți sta mai mult în fața lui, iar în acest fel nu o să te supere ochii.
Din clipul de alături poți vedea cum se prezintă notebook-ul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu