≡ Meniu

Asus P2520LJ-XO0178D, laptop din seria AsusPRO cu ABM și WOL

Asus P2520LJ-XO0178D are caracteristici speciale ca Wake-on-Lan și Asus Business Manager. Ca oricare alt laptop de tip business și acesta are TPM și cititor de amprentă, pentru a vă asigura mai bine datele de pe el. Arată ca și restul chiar dacă unele componente pot fi diferite, dar diferențe mai mari sunt doar la procesor. Puteți să vă faceți o idee despre el din poza de jos dar am pus un clip la final cu un alt model dar pe altă culoare (argintiu).

Alternative sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul i modelele clasice fără dotările caracteristicile laptopurilor de tip business. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus P2520LJ-XO0178D, laptop din seria AsusPRO cu ABM și WOL

Configurația putea fi mai bună adică procesorul nu face parte din cea mai nouă generație dar nici nu e nevoie pentru ce va fi folosit. Placa video dedicată mi se pare utilă doar pentru cei care chiar au nevoie de ea (aplicații, redare video). Totuși, chiar și plăcile video integrate sunt performante și performanțele lor depind de procesor (sunt integrate în procesor).

Ecranul nu prezintă nimic special și nici nu cred că ar avea nevoie de ceva în plus. Pentru acasă, puteți lua un laptop multimedia însă pentru a lucra pe ele, e nevoie de ceva mai fiabil. Un posibil minus al acestui model ar fi lipsa sistemului de operare dar poate că aveți deja unul acasă sau la locul de muncă și vreți să economisiți niște bani. Desktopurile nu prea mai sunt populare deoarece ocupă mult spațiu și sunt multe cabluri în jurul lor, iar un laptop oferă cele mai utile dotări, configurații noi și un ecran de 15 inci (deci nu mai e necesar un monitor, cum se întâmplă în cazul desktopurilor).

Plusuri: oferă un plus de securitate, USB 3.0 cu PowerShare, carcasă din aluminiu, preț atractiv, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus P2520LJ-XO0178D arată la fel ca și laptopul de mai jos doar că e pe negru. Nu prea are mare importanță cum arată pentru că acesta se adresează companiilor mai mici sau care nu vor să cheltuie mult pe un laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu