≡ Meniu

Asus P2520LJ-XO0284T, laptop pentru afacerea voastră

Asus P2520LJ-XO0284T e destul de bun pentru micile afaceri deoarece oferă câteva caracteristici speciale de tip business. Bineînțeles, nu e vorba de o serie premium ci de una accesibilă pentru cei care nu vor să investească mult în aceste platforme. Această serie AsusPRO e destul de cunoscută deoarece a fost lansată de ceva timp și e disponibilă în diverse configurații (pentru buzunarul fiecăruia). Dotările sunt aceleași indiferent de opțiune, doar unele componente sunt ceva mai interesante.

Alternativele sunt destul de multe deoarece sunt multe variante interesante, chiar și cu Core i5 (dacă vreți mai performant). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus P2520LJ-XO0284T, laptop pentru afacerea voastră

Componentele hardware diferă de la o configurație la alta, dar unele sunt aceleași. În principiu, procesorul e diferit de la o un model la celălalt, dar și hardul poate fi de 500GB ori de 1TB, dar e la fel de performant – 7200 RPM. Chiar și memoria RAM poate să difere deoarece laptopul suportă până la 16GB de RAM. Dotările sale sunt următoarele: unitate DVD, difuzoare, cameră web HD, card reader, HDMI, USB 3.0, bluetooth etc. E bine că are Windows 10 preinstalat pentru a putea lucra imediat pe el și astfel nu mai pierdeți timp.

Un laptop ca acesta are un ecran clasic, USB cu viteză de transfer ridicată, unitate optică, tehnologie WiFi pentru conectare wireless la internet (recomand conexiunea LAN datorită stabilității). Cu un router wireless WiFi ac, viteza pe wireless e mai bună, dar depinde și de conexiunea voastră la internet. Un laptop are nevoie și de un software mai bun iar acesta e însoțit de pachetul Asus Business Manager.

Plusuri: are Windows 10, TPM, bluetooth, procesor Core i3, placă video dedicată, USB 3.0 cu PowerShare, construcție solidă etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus P2520LJ-XO0284T e un model destul de reușit și care merită încercat deoarece oferă mai multe avantaje, iar prețul e foarte atractiv. Nu orice brand oferă astfel de laptopuri (dotări bune, preț redus și construcție robustă). Dacă nu sunteți mulțumiți de ecranul său, se poate conecta un monitor mai mare la acesta dar trebuie să aibă HDMI (cablul nu e inclus și trebuie luat ulterior).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu