≡ Meniu

ASUS P2520LJ-XO0285T, laptop business cu i5-5200U

Asus P2520LJ-XO0285T e un laptop de generație nouă cu procesor puternic, ecran HD de tip anti-glare și placă video care are memorie dedicată. Modele precum acest P2520LJ sunt utile celora care vor să-și doteze firma cu aparatură rezistentă, dar și performantă.
Eu zic că nu astfel de model ar fi util și pentru acasă deoarece ecranul anti-glare e unul prietenos cu ochii, iar placa video permite utilizarea modelului în sarcini multimedia.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul stabil. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă, iar la final am atașat o prezentare video.

ASUS P2520LJ-XO0285T, laptop business cu i5-5200U

Pe partea de caracteristici acest model e unul care vine cu procesor i5 Broadwell, placă video GeForce 920M, hard de 500 de giga cu 7200 rotații și baterie cu patru celule. Portabilitatea e decentă chiar și cu bateria care ține vreo 3 ore, iar greutatea e de aproximativ 2,3 kilograme.
Pentru instalarea diferitelor aplicații, dar și a sistemului de operare acest model vine cu unitate DVD. Sper că nu v-am indus în eroare deoarece modelul acesta are deja sistem preinstalat, mai exact Windows 10. Nu va trebui să instalați alt OS deoarece acesta e cel mai bun și își va face actualizare la cea mai nouă variantă.
Porturile USB sunt foarte multe, în total având 4, din care 3 sunt 3.0 și unul e 2.0.

Plusurile acestui model ar fi construcția rigidă, că nu are un cost de achiziție prea mare, disponibilitatea TPM (e un modul de securitate), memoria RAM suficientă (i se poate face upgrade la 16 giga).
Contra achiziției ar fi că nu are ecranu Full HD și SSD (i se poate pune după aceea).

Deci, dacă te interesează ceva fiabil și care să fie performant atunci acest model ar fi recomandarea mea. Eu dețin un model similar de la Asus, adică tot un P și pot spune că e mult mai bun decât modelele pentru acasă întrucât are o carcasă mai rezistentă, ecranul e superior, iar hardul e anti șoc.
Alături puteți vedea mai în detaliu cum se prezintă acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu