≡ Meniu

Asus PA328Q, monitor 4K de 32 inci cu pivot și boxe

Asus PA328Q e un monitor reușit care merită cumpărat în special că poate fi comparat cu un televizor la capitolul imagine. Dimensiunile sunt mult mai reduse deoarece nu are tuner TV sau alte dotări tipice televizoarelor. E unul dintre cele mai mari soluții office dar și dotările sunt pe măsură. Poate că nu e o soluție foarte ieftină dar prețul e oarecum justificat. Nu trebuie să cumpărați mai multe monitoare deoarece acesta e suficient de mare și imaginea e foarte detaliată – 4K (cât cea a patru monitoare 1080p).

Alternative sunt monitoarele 4K de 24-27 inci care costă pe jumătate. Nu cred că ar fi o soluție să optați pentru un alt brand deoarece acesta mi se pare destul de experimentat în acest domeniu și oferă de fiecare dacă un gadget fiabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus PA328Q, monitor 4K de 32 inci cu pivot și boxe

Dintre toate specificațiile tehnice eu amintesc: imagine de 32 inci (81 cm), iluminare LED, timp de răspuns de 6 ms, aspect lat, iluminare de 350 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și contrast dinamic de 100 milioane la 1. Aceste specificații nu sunt prezente la orice monitor.

Facilitățile acestui monitor sunt următoarele: boxe integrate de 3 W fiecare și montare pe perete de tip VESA 100. Porturile sale sunt următoarele: două HDMIuri, miniDisplayPort, DisplayPort, HDMI (compatibil MHL). Funcția MHL e prezentă la telefoanele performante. Caracteristicile speciale ale acestui monitor sunt următoarele: Flicker free, tehnologie Trace Free, QuickFit, Picture-in-Picture, Low Blue Light, HDCP, VividPixel și MHL versiunea 3.0. Poate fi conectat la orice desktop sau player iar dacă PC-ul vostru nu are o ieșire video corespunzătoare, atunci trebuie să schimbați placa video dedicată sau să puneți una potrivită.

Plusuri: multe funcții și caracteristici speciale, multe porturi, are pivot, funcția MHL, claritatea imaginii și boxe incorporate.
Minusuri: consum mare de energie.

Acest model numit Asus PA328Q e o alegere bună pentru orice tip de utilizator. Pivotul vă ajută să ajustați ecranul adică să-l rotiți la 90 de grade. Astfel, se poate folosi chiar și mod portret (ideal pentru a vă uita la imagini, site-uri web etc în plan vertical). E nevoie de DisplayPort la o așa rezoluție iar HDMIul e bun doar la cele FullHD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu