≡ Meniu

Asus PB298Q, monitor 21:9

Asus PB298Q e un monitor de 29 inci care are o rezoluție optimă de 2560×1080 pixeli, panou AH-IPS și multiple porturi digitale. Faptul că are panel IPS înseamnă că are unghiuri de vizibilitate excelente de 178/178 grade. E un monitor care poate fi utilizat în multiple scopuri, chiar și la jocuri, iar acest lucru e datorat existenței faptului că are de la DVI la DisplayPort.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un monitor LED de 29 inci (73,66 centimetri) care are un format al imaginii de 21:9.

Asus PB298Q, monitor 21:9

Pe partea de specificații se poate lăuda cu diagonala foarte mare de 29 inci, că e foarte lat și consumul mic de curent – 31,7W. Existența ecranului cu diagonală foarte lată te va ajuta să poți deschide mai multe ferestre, lucru foarte util în cazul în care ești programator ori dacă folosești programe de CAD.
Datorită faptului că e 21:9, acest model e unul nu prea bun la filme deoarece filmele sunt 16:9, iar datorită acestui lucru filmele s-ar putea să se vadă pe mijlocul ecranului.
Chiar dacă nu are tuner TV, acest model e dotat cu boxe așa încât să nu trebuiască să-ți mai ocupi biroul și cu boxe.

Avantajele achiziționării unui astfel de monitor ar fi că face cât două monitoare, unghiurile de vizibilitate bune, existența mai multor porturi (toate fiind de tip digital) și consumul mic de curent 31,7 W. Vine cu posibilitatea de a fi montat pe perete, lucru care-ți va fi util în cazul în care dorești să eliberezi din spațiul de pe birou.
Din păcate nu are tuner TV, acesta fiind singurul minus.

Deci, dacă te interesează un monitor cu ecran mare și clar atunci acesta ar putea fi o alegere bună. Eu zic că e mai mult de utilizat în scopuri profesionale, dar dacă ești un power user atunci îl poți folosi și în alte scopuri. E foarte util în cazul în care ești nevoit să lucrezi cu două ferestre una lângă alta, acest lucru scutindu-te de achiziționarea unui al doilea monitor.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest monitor, iar băiatul care a cumpărat modelul acesta face și o scurtă prezentare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu