≡ Meniu

Asus PRO B551LA-CN184G, laptop de tip business cu Smart Card

Laptopul Asus PRO B551LA-CN184G e unul din segmentul business deoarece are toate dotările necesare (le voi enumera mai jos). Restul specificațiilor și dotărilor sunt destul de bune. Nu are performanțe foarte mari dacă vă gândiți să-l folosiți ca un laptop de gaming. Mai precis, nu are placa video dedicată dar are una ceva mai avansată decât restul plăcilor video integrate (la fel de bună ca una GeForce GT 540M). Din lateral se poate observa că e destul de subțire însă greutatea sa e destul de generoasă – 2.5 kg.

O alternativă la aceasta poate fi un laptop clasic care costă chiar și pe jumătate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus PRO B551LA-CN184G, laptop de tip business cu Smart Card

Construcția unui laptop de tip business e foarte importantă dar și porturile cu care vine. Are un procesor Intel Haswell Core i7, 16GB memorie, SSD mare și ecran FullHD de 15 inci. Calitatea imaginii e foarte bună și așa ar trebui să fie la majoritatea laptopurilor. Pe lângă dotările deja cunoscute, are DisplayPort, tehnologie wireless bluetooth, cititor de amprentă, touchpad cu gesturi, autentificare cu smart card, anti-șoc pentru hard, carcasă din fibră de carbon, ecran mat, conector pentru stație andocare, încărcare dispozitive prin USB, balamale îmbunătățite etc. Cu alte cuvinte, are toate caracteristicile speciale necesare, poate chiar și mai multe.

Un laptop simplu nu poate fi comparat cu unul business, doar dacă nu aveți nevoie de securitate superioară ori de fiabilitate ridicată. Din poza de sus vă puteți face o idee despre el dar și din clipul de la final, în care e prezentat un laptop similar din diverse unghiuri. Chiar dacă nu are cel mai nou procesor, are o placă video excepțională iar autonomia de lucru nu are de suferit.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, arată bine, e fiabil, performant și ecran 1080p.
Minusuri: nu are cel mai nou procesor Intel.

Asus PRO B551LA-CN184G e un gadget care se adresează doar unei categorii de persoane de aceea și prețul e ceva mai mare. Jos e o mică prezentare a unui laptop similar dar există variante și ceva mai diferite, dar nu cu mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu