≡ Meniu

Asus PRO PU551JA-CN035G, laptop business de 15 inci

Asus PRO PU551JA-CN035G e un laptop destinat sectorului business deoarece vine cu tot ce ai avea nevoie, adică procesor i5, ecran Full HD de 15,6 inci, sistem de operare preinstalat și wireless ac. Având o baterie cu 9 celule vă dați seama că portabilitatea e extrem de bună, bateria ținând undeva la 4-5 ore… depinzând de ce faceți pe el.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci care poate fi utilizat la orice tip de sarcină.
Din poza alăturată vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată. Puteți vedea că e un laptop solid cu un aspect oarecum sobru.

Asus PRO PU551JA-CN035G, laptop business de 15 inci

Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu strat anti-glare așa încât să poți sta cât mai mult în fața laptopului. Puterea acestui notebook PC e furnizată de procesorul i5 4210U (există un model cu procesor i7 numit PU551JA-CN034G și se adresează în special celora care au nevoie de un procesor mai bun) și de cei 8GB memorie RAM care fac ca totul să ruleze fluent.
Nu are placă video dedicată, dar are un cip grafi Intel HD care-i integrat în procesor.
Pentru stocarea diferitelor fișiere acest model are un hard mare de 500 de giga cu 7200 rotații. Dar, evident că nu se poate compara cu un SSD.
Pe partea soft vine cu Windows 8.1 ceea ce e bine, iar dacă vă tentează să instalați Windows 10 atunci v-aș recomanda să mai stați câteva luni până e stabil.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult (având în vedere facilitățile pe care le oferă), disponibilitatea wireless ac (e wi-fi de două benzi), că are o baterie cu multe celule (lucru care se traduce într-o autonomie ridicată) și fiabilitatea.
Contra ar fi că nu are un ecran cu rezoluție mai mare. Unii ar zice că lipsa plăcii video cu memorie dedicată e o problemă, dar dacă nu te pasionează jocurile chiar nu a nevoie de așa ceva.

Deci, dacă te interesează un laptop de calitate superioară atunci modelul acesta ar fi după tine. Poate fi utilizat cu succes pentru o mulțime de sarcini cum ar fi cele office, business și multimedia.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model Asus PU551JA-CN035G, în videoclip fiind o despachetare a produsului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu