≡ Meniu

Asus R510VX-DM049D, laptop destul de bun pentru jocuri

Asus R510VX-DM049D e un laptop destul de performant dacă ne gândim că a fost conceput pentru cei care vor un gadget portabil. Poate în câțiva ani vom vedea laptopuri mult mai avansate, astfel că puteți juca jocuri ca pe o consolă dar designul compact nu cred că va permite asta. Oricum, pe console se poate juca cam orice joc la calitate 4K și asta e și tendința. Laptopurile cu ecran HD nu au nevoie de procesoare de tip HQ, însă pot fi un plus pentru orice laptop dacă nu vă interesează autonomia.

Laptopurile sunt concepute să poată înlocui orice desktop dar bugetul trebuie să fie generos dacă aveți pretenții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus R510VX-DM049D, laptop destul de bun pentru jocuri

Componentele sale sunt diferite de cele ale unui desktop, pentru că laptopul trebuie să funcționeze suficient de mult și cu ajutorul acelei baterii. Ecranul acestui model e unul destul de plăcut dar tot nu are unghiuri de vizibilitate ca la acele IPS, dar nu cred că vreți să încercați filme 1080p pe un ecran de 15 inci. Mai bine, optați pentru un televizor sau monitor cu diagonală generoasă.

Chiar dacă are acea placă video Intel, laptopul are nevoie de o placă video dedicată ca GTX 960M. Memoria RAM actuală e integrată iar pentru upgrade mai aveți un slot liber. SSD-ul său e destul de performant și nu se compară cu un hard disc care are o viteză de scriere/citire mult inferioară. Autonomia maximă e irelevantă la un laptop de gaming, pentru că nu va fi prea generoasă atunci când vă jucați și mă gândesc că îl veți conecta la priză (performanțele vor crește). Chiar dacă nu are Windows 10, trebuie să-l puneți ulterior.

Plusuri: arată destul de bine, performanțe ridicate, dotări suficient de bune, ecran 1080p etc.
Minusuri: tastatură nu e iluminată.

Asus R510VX-DM049D e un laptop special creat pentru jocuri dar performanțele sunt limitate că doar e vorba de un gadget destul de compact. Pentru cei interesați de aspectul său, am pus prezentarea de mai jos cu un model dintr-o serie destul de apropiată de cea de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu