Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus R510VX-DM151D, laptop multimedia cu Intel Skylake

Asus R510VX-DM151D face parte dintr-o serie nouă și care tinde spre una de gaming. Acest aspect e ușor de observat din designul său care e lucios la exterior iar pe margine sunt linii roșii care dau un plus de eleganță, că doar poate fi folosit pentru jocuri. Finisajul roșu cu negru sugerează că e vorba de un laptop pentru jocuri. O tastatură iluminată ar fi fost un plus pentru acest laptop în special că are acea tastatură cu contur roșu. Dacă chiar vreți acea dotare, optați pentru un model RoG sau unul din seria N (multimedia).

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul și alte serii, dar nu toate arată la fel de bine și prețul trebuie să fie atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus R510VX-DM151D, laptop multimedia cu Intel Skylake

Jocurile rulează excelent pe un Core i7-6700HQ, 8GB RAM, hard disc de 7200 RPM și GTX 960M. Placa video dedicată mi se pare destul de bună pentru multe jocuri, iar pentru uz office și autonomie generoasă are acea placă video Intel din procesor. Calitatea imaginii mi se pare destul de bună cu un ecran FullHD și nu trebuie să fie foarte mare. Un laptop cu ecran generos e și greu, iar portabilitatea trebuie să fie un punct forte pentru orice model.

Bateria acestui laptop oferă o autonomie bună și nu e nevoie de una mai mare. Noile laptopuri sunt mai eficiente, de aceea nu mai au nevoie de baterii de 6 celule, doar cele de gaming mai au baterii mari (în funcție de consumul configurației).

Plusuri: are design modern, performanțe ridicate, componente destul de bune, ecran FullHD, preț atractiv.
Minusuri: nu are tastatură iluminată.

Poate că nu oricine își permite un Asus R510VX-DM151D, dar un gamer adevărat trebuie să aibă un buget flexibil. Poate că nu e vorba de o serie prea avansată, dar mulți utilizatori au fost mulțumiți de acesta. Ideea e că performanțele sunt peste medie la acest model și nu prea sunt mult alternative. Cu vreo 400-500 de lei vă puteți lua un Republic of Gamers dar nu sunt diferențe majore.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu