≡ Meniu

Asus R555JB-XO009D, model cu i5-4200H și GeForce 940M

Modelul Asus R555JB-XO009D e unul multimedia cu ecran de 15,6 inci tip anti-glare, procesor i5 și placă video GeForce 940M. Rezoluția ecranului e una HD (1366×768 pixeli), iar datorită acestui lucru nu vei avea probleme în a vedea filmele HD. Dacă vrei să te uiți la filme Blu-ray atunci poți conecta un televizor Full HD la HDMI.
Acest laptop se adresează celora în căutarea unui laptop cu fiabilitate crescută și cu multiple facilități care te ajută să vizionezi filme, să joci jocuri complexe etc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop foarte avansat din toate punctele de vedere. Vizual arată puțin diferit față de seria X555, iar acest lucru îl puteți vedea de alături. Se poate vedea că pe partea de design acest model a împrumutat diferite elemente de la laptopurile Apple, iar asta e de bine… zic eu.

Asus R555JB-XO009D, model cu i5-4200H și GeForce 940M

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază cu procesorul dual core i5, cei 4 giga RAM și hardul de 1TB. Pe partea de grafică e dotat cu tehnologia Optimus ce înseamnă că placa video integrată lucrează în paralel cu cea dedicată (GeForce 940M).
Precum la orice laptop premium și acesta e realizat din aluminiu, iar din această cauză arată ceva mai bine.
Probabil că sunteți interesați de cât ține bateria, și de aceea menționez că aceasta ține între 3 și 4 ore deoarece e una cu 6 celule.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că arată bine, că bateria e una cu 6 celule, că are multe porturi (vine cu 3 porturi USB 3.0), că are ecran anti glare și că vine cu un sistem audio ok (are subwoofer extern).
Contra ar fi că nu are rezoluție mai mare și SSD.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine, dar cel mai important să fie performant atunci acest model R555 ar fi recomandarea mea. Despre această serie pot spune că e o alternativă la seriile N și F, dar costă mai puțin. 😉
Astfel de modele nu prea erau comercializate în România, dar acum le găsești și la noi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu