≡ Meniu

Asus R555JB-XO010D, laptop multimedia cu i7 4720HQ

Asus R555JB-XO010D e un laptop de 15,6 inci dotat cu procesor i7 quad core, placă video GeForce 940M și un hard mare. Un laptop precum acesta recomand să se folosească în principal la sarcini care au nevoie de multe resurse, în acest ajutându-vă componentele ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice tip de sarcină.
Alături am pus o poză pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model. Cred că vezi că nu arată precum restul laptopurilor din seria 555, fiind un model premium.

Asus R555JB-XO010D, laptop multimedia cu i7 4720HQ

Procesorul i7 e unul cu patru nuclee, iar din această cauză vei dispune de toată puterea de care ai nevoie în sarcini care au nevoie de multă putere de calcul. Mai mult, vine cu cip grafic integrat Intel HD care va lucra aleator cu cel Nvidia.
Portabilitatea laptopului e una ok din moment ce are o greutate de 2,7 kilograme și o baterie cu 6 celule care ține vreo 4 ore.
Hardul e unul de 1,5 TB și te va ajuta să poți stoca o mulțime de fișiere pe el. Sincer, dare o capacitate mult prea mare și mai bine puneau un SSD în locul lui.

Pro acest model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, performanțele ok și că vine cu o baterie care are 6 celule.
Din păcate nu are wireless ac, iar ecranul nu are o rezoluție mai mare. Aceste lucruri nu sunt chiar așa de importante deoarece la un ecran de 15,6 inci nu știu cât de importantă ar fi fost rezoluția 4K, de exemplu.

Concluzia mea e că acest model e unul foarte bun pentru cei interesați de un laptop care să arate bine și să nu coste prea mult. O să poți rula o mulțime de jocuri pe el, iar filmele Blu-ray pot și ele fi văzute, dar numai pe un ecran extern care să suporte rezoluția 1920×1080 pixeli.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă modelele 555, dar trebuie să te avertizez că seria R555 arată diferit, fiind o alternativă mai ieftină la N555.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu