≡ Meniu

Asus R555JQ-XO015D, laptop high-end cu i7 și tastatură iluminată

Update 28.04.2015
Probabil că ești interesat de un laptop de top cu tastatură iluminată și procesor i7, iar din această cauză îți recomand oferta de alături.

Articolul din 24.03.2015
Dacă vrei un laptop bun la diferite sarcini (de la gaming și până la sarcini business) atunci Asus R555JQ-XO015D ar fi pentru tine. Face parte din familia laptopurilor high end care sunt excelente inclusiv pe post de desktop replacement. Procesorul integrat în el e un i7 quad core care scoate 7976 puncte la benchmark, deci cât vreo 4 i3-uri. 😉
Dacă stai foarte mult în fața PC-ului atunci acest model e pentru tine deoarece vine cu ecran anti glare, acesta fiind foarte prietenos cu ochii tăi.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Și, vine cu cadou la pachet.

Asus-R555JQ-XO015D

La capitolul specificații stă excelent deoarece e vorba despre prezența unui procesor i7, a 4GB memorie RAM și a unui cip grafic GeForce 845M. Mai mult, acest model are și tastatură iluminată așa încât noaptea să vezi ce taste apeși, iar din această cauză laptopul de față e bun și la gaming.
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție aproape HD, iar stratul anti orbire e prezent așa încât ochii să nu-ți obosească.

Pentru achiziția unui astfel de model ar fi aspectul plăcut (e diferit față de cel al seriilor X și K, dar nu cu mult), prezența facilităților premium (tastatură iluminată, DsiplayPort), performanța i7-ului, că bateria ține mult… și să nu uităm de ecranul prietenos cu ochii.

De final pot spune despre acest model că e unul foarte bun pentru orice tip de sarcină și își merită banii. Te asigur că nu vei găsi cea similar pe acești bani.
Alături e un clip pentru a-ți face o părere aproximativă despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu