≡ Meniu

Asus R555JX-XO124D, laptop multimedia performant cu GTX 950M

Asus R555JX-XO124D e alegerea corectă pentru cei care vor să încerce un joc din când în când iar dacă nu vă plac jocurile, atunci mai bine alegeți unul fără placă video dedicată. Cu alte cuvinte, alegeți altă serie de la acest brand (de exemplu, seria X). Procesoarele nu sunt la fel pe toate, dar în general pe cele office sunt cu tehnologie de economisire a energiei. Noile laptopuri oferă procesoare Intel Broadwell, însă acesta vine tot cu Intel Haswell. Sincer, diferențele nu se văd și nu e un motiv pentru a nu-l alege.

Arată ceva mai diferit decât restul laptopurilor dar nu cu mult și eu nu aș alege un alt brand deoarece acesta oferă soluții fiabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus R555JX-XO124D, laptop multimedia performant cu GTX 950M

Procesorul său e unul Core i7-4720HQ care e peste unul cu tehnologie de economisire a energiei. Placa video integrată e bună doar pentru uz office iar pentru mai mult, are cea GeForce GTX 950M cu memorie de 2GB. Până la un moment dat aceasta era prezentă doar pe laptopurile de gaming. Consider că ecranul putea fi mai bun, deoarece are o rezoluție clasică.

Memoria RAM poate fi mărită la 8GB dacă se dorește pentru că are 4GB și un slot liber. Oferă destul spațiu de stocare dar un hard nu se compară cu un SSD. Bateria sa e ceva mai mare decât a restului de laptopuri noi. Nu e de 3 sau 4 celule ci e de 6 celule iar greutatea a avut puțin de suferit. Oricum, cu așa componente, laptopul nu putea fi foarte ieftin. Nu are Windows 8.1 dar eu îl recomand sau chiar o versiune mai nouă.

Plusuri: are performanțe ridicate pentru un laptop multimedia, arată bine, DisplayPort, fiabilitate și carcasă robustă.
Minusuri: are ecran HD.

Asus R555JX-XO124D oferă o calitatea audio superioară cu acele difuzoare dar tot nu se compară cu un set de boxe externe. Un laptop nu înlocuiește un televizor datorită dimensiunilor dar poate fi folosit ca un media player sau pentru a reda diverse fișiere. Nu are nevoie de periferice ori de upgrade-uri (poate doar de o plăcuță RAM).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu