≡ Meniu

Asus RoG G20AJ-RO007S, desktop de gaming

Desktopul Asus ROG G20AJ-RO007S e unul gaming și se poate observa după designul său. Carcasa e una oferită de producător și e prezentă doar la seria Republic of Gamers (RoG). Există și laptopuri din această serie dar sunt mult mai scumpe deoarece gadgeturile compacte sunt întotdeauna mai scumpe decât cele de dimensiuni generoase. Cu trecerea timpului, gadgeturile devin tot mai portabile.

Dacă e prea scump, atunci ar trebuie să alegeți o serie diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G20AJ-RO007S, desktop de gaming

Procesorul acestui desktop e de tip Core i5-4460 la 3.2 GHz și cu siguranță există variante și cu Core i7 dar nu prea are sens (mi se pare destul de bun și acesta). E bine că are WiFi ac, astfel mufa de rețea nu mai trebuie folosită pentru a beneficia de viteză de transfer maximă. Bineînțeles, e nevoie și de un router compatibil. Pare să aibă suficientă memorie RAM – 8GB, însă desktopurile permit mai mult (16GB cred că e mai mult decât suficient).

Mediul de stocare e unul cu capacitate mare (1TB) iar capacitatea de 8GB e cea a SSD-ului. Deci are un SSHD care îi va oferi performanțe ridicate. Placa video e GTX 750 de 2GB care e una High End însă nu e cea mai performantă de la ora actuală. Nu cred că aveți nevoie de ultimele componente hardware lansate pentru a juca un joc la detalii medii spre maxime. Nu are sens că alegeți un monitor cu imagine peste 1080p, dacă desktopul nu are ieșire DisplayPort (placa video nu are un așa port).

Perifericele incluse sunt mouse-ul și tastatura, iar ele sunt ceva mai bune decât cele de la alte desktopuri. Acest model are destul de multe porturi: HDMI, 8 USBuri, LAN, ieșire audio 7.1 etc. Puteți instala și o altă versiune de Windows dacă cea gata preinstalată nu e pe placul vostru.

Plusuri: porturi USB 3.0, sistem audio 7.1, Windows 8.1, periferice incluse, WiFi ac, SSHD și designul modern.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus ROG G20AJ-RO007S e un desktop ultra performant și nu cred că e nevoie de mai multă performanță. Jos e un clip cu prezentarea unui desktop similar și dacă veți alege varianta de sus, vă recomand un monitor de gaming adică să aibă caracteristici tehnice corespunzătoare (refresh bun, timp de răspuns mic, unghiuri de vizibilitate bune și rezoluție cel puțin 1080p).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu