≡ Meniu

Asus RoG G20AJ-RO008S, desktop Republic of Gamers cu 16GB RAM

Un desktop ca Asus RoG G20AJ-RO008S e numai bun pentru cei care vor să încerce jocuri sau aplicații profesionale. După cum bine știți, nu e nevoie să luați un desktop de ultimă generație dacă nu vă jucați jocuri sau nu folosiți cine știe ce aplicații. Acest desktop poate fi folosit pentru orice, dar se adresează în special celor pasionați de jocuri. De aceea, tastatura inclusă e iluminată iar mouse-ul oferă o precizie bună. Un desktop ca acesta are nevoie de un monitor mare și performant, de aceea unul de 24 de inci ar fi cea mai ieftină alegere și să aibă și un timp de răspuns mic.

Alternativele sunt modelele mai ieftine deoarece mai scumpe nu cred că veți găsi deoarece acesta are cam ce e mai bun pentru actualele jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G20AJ-RO008S, desktop Republic of Gamers cu 16GB RAM

Procesorul Core i7-4790 de la Intel nu e prezent pe orice platformă desktop și poate vă gândiți să vă faceți un desktop pe componente. Ei bine, vă spune că nu va fi la fel de bun și nu va arată la fel de bine. La acesta s-au introdus multe componentele de la Asus, iar unele upgrade-uri sunt posibile dar nu are sens să vă gândiți la ele deoarece multe jocuri nu cred mai mult.

Mai precis, are o memorie RAM de 16GB, un hard de 1TB, SSD de 128 GB, GTX 760 și placa video Intel HD. În pachet sunt incluse perifericele specifice seriei RoG iar preinstalat aveți Windows 8.1 64 de biți. Nu are rost să schimbați . Porturile acestui desktop sunt numeroase și diversificate. Nu voi face o listă cu toate acele porturi ci doar voi menționa cele mai importante (uzuale): HDMI, USBuri 3.0, ieșire 7.1 și altele.

Plusuri: WiFi ac, ieșire audio 7.1, are două surse, Windows 8.1, performanțe superioare, blu-ray și periferice excelente.
Minusuri: nu sunt.

Asus RoG G20AJ-RO008S poate fi cam scump pentru cei care nu au un buget mare (elevi sau studenți), dar ratele fixe pot fi soluția deoarece acest desktop poate fi considerat a fi o investiție pe termen lung (nu mai e nevoie de un alt desktop în următorii ani).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu