≡ Meniu

Asus RoG G20AJ-RO010S, PC foarte performant

Asus RoG G20AJ-RO010S e unul dintre cele mai bune desktopuri de la acest brand și mă refer la cele de gaming. Bineînțeles, nu e nevoie de cine știe ce componente hardware și mă refer în special la placa video. Poate că un Core i5 sau un i7 ar fi satisfăcător, iar un SSD e oarecum obligatoriu. .

Alternative sunt modele mai scumpe, deoarece nu cred că veți găsi unul mai ieftin decât acesta. Un monitor de cel puțin 24 inci e necesar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G20AJ-RO010S, PC foarte performant

Model de procesor e Core i5-4460 și e la o frecvență destul de mare deoarece e un procesor ideal pentru gaming și nu numai. Placa de bază are toate dotările și tehnologiile necesare, doar că aduce în plus WiFi ac. Cu acea tehnologie veți beneficia de o viteză de transfer bună pe wireless (e nevoie de un router corespunzător – compatibil ac).

Pe partea de memorie are 8GB de RAM la o frecvență de 1600MHz. Anul viitor, s-ar putea să vedem plăci de bază cu suport DDR4. Până atunci vă puteți pune chiar și 16GB de memorie RAM deoarece nu costă mult. Hardul e performant dar și spațios – 1TB. Placa video GeForce e foarte bună deoarece poate rula orice joc iar pentru uz office e cea din procesor. Dacă nu ați știut GTX 760 nu e chiar cea mai bună din serie dar e satisfăcătoare.

Placa video din procesor e una integrată . Sistemul de operare e Windows 8.1 și nu cred că are sens să-l înlocuiți. Un sistem de operare nou îi va evidenția mai bine performanțele. Perifericele incluse sunt următoarele: tastatura iluminată și mouse-ul. Are două surse dar nu sunt foarte mari – 230W + 180W. Porturile acestui desktop sunt următoarele: USBuri 3.0, USBuri 2.0, microfon, trei porturi audio, HDMI, LAN și altele.

Plusuri: periferice foarte bune, design modern, performanțe ridicate, Windows 8.1 preinstalat, consum redus în mod office și fiabilitate.
Minusuri: nu există un pachet promo cu monitor de gaming.

Asus RoG G20AJ-RO010S e unul din multele desktop din seria republic of Gamers de la acest brand. Dacă nu știți cum arată acest desktop ori unul similar atunci vă recomand clipul de jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu