≡ Meniu

Asus ROG G20AJ-RO012S, desktop cu i7-4790 și tastatură iluminată

Asus ROG G20AJ-RO012S e un desktop special pentru jocuri care vine la pachet cu un procesor i7-4790 care scoate 10087 puncte la benchmark. Asta ne spune că e unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață, chiar dacă are numai 4 nuclee.
Se adresează celora pasionați de jocuri ori care vor un PC foarte puternic pentru diferite sarcini care necesită o putere de procesare superioară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un PC Republic of Gamers care are perifericele input livrate la pachet. Mai trebuie să vă luați un monitor și un sistem audio… dacă nu le aveți deja.

Asus ROG G20AJ-RO012S, desktop cu i7-4790 și tastatură iluminată

Vizual se prezintă bine, dar mai bine se prezintă pe partea de specificații deoarece are un procesor i7 cu patru nuclee, cip grafic GTX 760 (acesta e unul din clasa 1), SSD, placă wireless și tastatură iluminată.
Procesorul e unul dintre cele mai puternice de pe piață deoarece are 4 core reale și 8 virtuale, iar în combinație cu placa video o să aveți performanțe excelente în jocuri ori aplicații foarte costisitoare.
Pentru a descărca la cele mai bune viteze acest PC are wireless ac (wi-fi pe două benzi) și LAN 10/100/1000. Astfel, o să poți descărca la viteze Gigabit… dacă ai un astfel de abonament.
Unitatea optică vă va ajuta în cazul în care doriți să vedeți filme la calitate superioară. Evident că este vorba despre o unitate Blu-ray.

Lucrurile pozitive la acest calculator ar fi puterea, că nu costă prea mult (dacă îmi amintesc de PC-urile din anii trecuți acelea treceau de 100 milioane), că vine cu toate porturile și tehnologiile moderne și că are Windows 8.1 preinstalat.
Sunt și unele lucruri care nu-mi plac, mai exact că unitatea nu e mai mică și că în momentul de față nu are și monitor inclus în pachet.

Deci, dacă te interesează ceva pentru jocuri atunci acest model de la Asus ar fi cea mai bună soluție. Poți să-i faci upgrade, însă pe partea de memorie RAM are ambele sloturi ocupate.
Din clipul de alături poți vedea mai multe detalii vizuale legate de el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu