≡ Meniu

Asus ROG G20AJ-RO016S, sistem desktop Republic of Gamers

Asus ROG G20AJ-RO016S face parte din seria Republic of Gamers care oferă și soluții bune pentru cei pasionați de jocuri. Spre deosebire de multe desktopuri, acesta e construit inteligent și nu mă refer la carcasa sa ci la felul cum funcționează. Cel mai ușor se poate observa la sursele sale (are două), iar ele vor funcționa doar când e nevoie de amândouă (când configurația e solicitată). Un monitor de gaming e scump însă dacă vă puteți permite un așa desktop, puteți alege și un monitor corespunzător.

Poate că din poza de jos acest desktop pare mare, însă el e destul de mic iar clipul de la final poate fi de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ROG G20AJ-RO016S, sistem desktop Republic of Gamers

Procesorul e unul Intel Haswell de tip Core i7-4790 de 3.6 GHz iar placa video Intel integrată nu e indicată pentru gaming chiar dacă poate reda unele jocuri. Placa video GTX 970 e una destul de performantă și cu cât e mai nouă, cu atât are un consum mai bun (redus). Placa video oferă 5 ieșiri video diferite (DVI, HDMI și DisplayPort).

Pe partea de porturi are: patru USBuri 2.0, patru USBuri 3.0, HDMI, microfon, căști, ieșire audio etc. Mia sunt și altele dar cele care le-am specificat anterior sunt cele mai importante. Memoria de 16GB e una Dual Channel și performanțe sunt ceva mai mare față de cele Single Channel. Diferențele sunt evidente în jocuri și nu e nevoie de așa memorie pentru aplicații. Are două medii de stocare iar unul e un hard de 1TB și SSD-ul e de 128 GB. Vine cu Windows 8.1 preinstalat și nu recomand altul deoarece driverele sunt pentru sistemele de operare noi.

Plusuri: are două surse, periferice incluse, Windows 8.1, configurație foarte bună, Bly-Ray, WiFi ac etc.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Asus ROG G20AJ-RO016S e unul dintre versiunile acestei serii dar există și altele cu procesoare inferioare. Jos am pus un clip din care vă puteți face o idee despre cum arată această mașină. Eu vă recomand un monitor pe negru cu roșu deoarece s-ar asorta perfect cu desktopul de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu