≡ Meniu

Asus RoG G20AJ-RO020S, desktop de gaming compact și performant

Asus RoG G20AJ-RO020S e unul dintre cele mai compacte soluții de la Republic of Gamers. Fiind atât de compact, nu puteți pune mai multe pe el, adică nu acceptă upgrade-uri dar e și normal (se poate observa din poza de jos ori din clip). Chiar dacă G20 a fost lansată de mai de mult timp, configurațiile sunt actualizate, adică nu veți găsi procesoare vechi ci doar noi și performante. Oricum, nu e nevoie de prea multă performanță dacă nu vă jucați pe monitoare mari sau 4K (depinde de joc și nivelul de setări ales).

Dacă acesta vi se pare cam scump, alegeți unul fără Windows și care nu e foarte compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G20AJ-RO020S, desktop de gaming compact și performant

Procesorul să e un Haswell dar pe seria G30 veți observa modele care pot fi overclockate dar și altele. La acesta, procesorul e un Core i7, memoria e de 16GB, are un hard mare, un SSD decent și placa video pentru jocuri e GTX 960. Are multe porturi dar nu la fel de multe ca pe seria G30. Bineînțeles orice gadget mai mare poate oferi mai multe decât unul compact. Desktopurile compacte sunt la fel de interesante precum laptopurile deoarece nu ocupă mult spațiu și pentru a reduce din numărul de cabluri se pot pune periferice wireless. Mouse-u lși tatsatura incluse nu sunt foarte avansate dar sunt acceptabile pentru un gamer.

Are două surse și e mai bine așa deoarece deoarece consumul poate să crească atunci când vă jucați ceva. În mod office, consumul e la minim dar și așa nu e ca un laptop care funcționează pe baterii. Perifericele incluse sunt următoarele: mouse și tastatură.

Plusuri: e compact, ușor, consum redus de energie, Windows 8.1, componente noi și design modern.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Asus RoG G20AJ-RO020S nu e un desktop clasic și e evident din poză și spre deosebire de un laptop, acesta e superior. Un laptop îl veți schimba o dată la 1-2 ani, pe când un desktop care e mai bun, poate o dată la 4 ani. Aici depinde și de cel fel de gamer sunteți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu