≡ Meniu

Asus RoG G20BM-RO001S, desktop de gaming cu AMD

Asus RoG G20BM-RO001S reprezintă noua generație de PCuri de la acest brand și care se adresează celor care vor un desktop compact și ușor, dar nu sunt interesați de un laptop. Chiar dacă e mic, tot e nevoie de un monitor, pe când un laptop are deja un ecran însă nu oferă cine știe ce caracteristici tehnice. Din față se poate observa că unitatea DVD e în poziție verticală și că are o formă diferită față de un alt tip de desktop RoG. Un monitor de 24 de inci ar fi perfect pentru acesta iar cele speciale (de gaming – au caracteristici foarte bune).

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în considerare variante mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G20BM-RO001S, desktop de gaming cu AMD

Procesorul acestui desktop e un AMD FX-770K, de aceea și placa video e Radeon R9 255. Performanțele grafice sunt pe măsură deoarece placa video dedicată lucrează cu cea integrată. Placa de bază oferă tehnologii noi, multe porturi, sloturi și altele. Se poate conecta un sistem audio performant deoarece are ieșire audio 7.1. Are nevoie de tehnologie WiFi ca și un laptop deoarece nu mai are sens cablul de rețea pentru a vă conecta la internet.

Perifericele incluse sunt cele care le știți deja de la modelele similare: mouse și tastatură. Nu e nevoie de altele deoarece tastatura e iluminată iar boxele integrate sunt acceptabile. Aș pune Windows 10 pe acesta însă și 8.1 e satisfăcător, iar pentru cei interesați, se poate face upgrade. Sursa acestui model nu e foarte mare pentru că are componente care consumă puțin. Deci, componentele devin total mai eficiente chiar dacă performanțele sunt la fel ori chiar mai mari.

Plusuri: e destul de compact, periferice decente, Windows 8.1, arată bine, WiFi ac și performanțe mari.
Minusuri: nu sunt.

Asus RoG G20BM-RO001S nu e singurul model G20 ci există și cu Intel Core i7 dar prețurile sunt destul de piperate. Nu ar trebui excluse nici celelalte serii Republic of Gamers. Această serie vine cu componente noi și nu ca primele modele G20, deci există generații noi dar cu timpul, s-ar putea ca denumirea să se schimbe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu