≡ Meniu

Asus ROG G20BM-RO002S, desktop de gaming cu AMD FX-770K

Asus ROG G20BM-RO002S e alegere corectă pentru cei care vor să joace jocuri la detalii cât mai mari și rezoluția să fie FullHD. Nu sunt multe configurații care vă permit să jucați ultimele apariții dar nici acesta nu e chiar cel mai performant model de pe piață. Oricum, nu e nevoie de mai mult și carcasa compactă nu vă permite multe upgrade-uri. Placa video e una performantă dar și consumul de energie e destul de redus. Pe viitor, gadgeturile trebuie să fie compacte și eficiente. Toți utilizatorii vor ceva elegant și de ultimă generație, dar nu toți vor să depășească bugetul.

Aceste desktopuri nu se adresează oricui pentru că nu oricine are un buget mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ROG G20BM-RO002S, desktop de gaming cu AMD FX-770K

Procesorul AMD FX-770K e unul destul de bun și pentru jocuri aveți Radeon R9 270. Placa de bază are destule porturi USB, HDMI, ieșiri audio și altele. Restul configurației e cu 8GB RAM, SSD generos și placă video Radeon R9. Unele componente pot fi schimbate cu altele mai bune dar mai multe dotări nu suportă (carcasă compactă). Designul desktopului sugerează că e vorba de un model pentru jocuri și că e vorba de seria RoG (Republic of Gamers).

Carcasa e oferită de producător și nu o veți găsi separat. Dacă raportul performanță/preț nu e potrivit pentru voi atunci puteți opta pentru un desktop făcut pe componente ori unul de la Serioux. Din păcate, Serioux nu oferă desktopuri foarte scumpe ci pentru buzunarul oricui, de aceea modelele nu costă mai mult de 3000 de lei.

Plusuri: are două surse, componente foarte performante, WiFi ac, suport sisteme audio de ultimă generație, Windows 8.1, periferice de gaming etc.
Minusuri: nu e ieftin.

Asus ROG G20BM-RO002S e un desktop destul de bun și care l-aș recomanda oricui doar că nu oricine și-l permite. Nu e nevoie de periferice ci doar de un monitor FullHD cu caracteristici tehnice bune (cele de gaming au refresh bun, unghiuri de vizibilitate mari și timp de răspuns foarte mic). Se poate alege un monitor de la același brand dar nu are mare relevanță brandul ci caracteristicile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu