≡ Meniu

Asus RoG G30AK-RO004D, desktop de ultimă generație

Asus RoG G30AK-RO004D face parte din seria de sisteme desktop denumite – Tytan. Poate că o cunoașteți deja deoarece a mai fost prezentă pe piață și în trecut. Numele desktopului diferă deoarece nu e vorba de același componente hardware. Din păcate în acest preț nu aveți un monitor inclus. Deci va trebui să alegeți voi unul, iar o recomandare sunt cele cu ecran mare și specificații tehnice foarte bune.

Alternative sunt desktopurile din seriile inferioare ca G20 care arată diferit și nu oferă chiar aceleași componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G30AK-RO004D, desktop de ultimă generație

Procesorul Core i7-4770K de 3.5 GHz e o alegere destul de bun deoarece suportă overclocking (are acel „K” la final). Pe partea de memorie RAM are 16GB de tip Dual Channel care e mai bună decât una Single Channel. Un dezavantaj oferit de acesta constă în faptul că nu poate fi upgradată ci doar înlocuită.

Are două medii de stocare: hard disk și SSD. SSD-ul mi se pare mai interesant deoarece micșorează timpul de răspuns al sistemului și spațiul de 128 GB poate fi suficient. Carcasa sa oferă chiar și o unitate Blu-ray dar care nu poate fi chiar așa de utilă cât timp nu folosiți astfel de diskuri. Greutatea sa e peste medie și e vizibil din poza de sus că e mai mare (sistem de răcire superior). Porturile acestui desktop sunt multe: USBuri 3.0/2.0, HDMI, SPDIF, ieșire audio, DVI etc. O ieșire de tip DisplayPort era necesară nacă vreți să conectați un monitor 4K sau cu o altă rezoluție (mai mare de 1080p/FullHD).

Plusuri: are o mulțime de porturi USB, periferice decente, performanțe ridicate, SSD, fiabilitate și sunt prezente cele mai noi tehnologii.
Minusuri: nu e foarte ieftin.

Dacă seria de mai sus pare să fie peste așteptări, atunci seria G20 poate fi ceva mai pe bugetul vostru. Asus RoG G30AK-RO004D e un desktop care nu se adresează oricui în special că e destul de scump. Am postat și un clip în partea de jos pentru a vă face o idee mai bună despre acesta și cam cum ar arăta în realitate,

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu