≡ Meniu

Asus RoG G30AK-RO018D, sistem desktop de gaming

Desktopul Asus RoG G30AK-RO018D e unul pentru jocuri și se poate observa din poza de mai jos. Cu alte cuvinte, designul sugerează că e un model special și nu e chiar multimedia. Cele multimedia au doar o carcasă bine finisată, pe când cele de gaming au iluminare cu leduri, multe locuri pentru evacuarea aerului și multe altele. Monitorul ideal poate fi și de la un alt brand, ideea e să aibă specificații bune (diagonală mare, timp de răspuns mic, refresh mare, panou avansat și intrare video decentă).

Un model ceva mai bun poate avea câteva componente mai bune, dar în mare chiar nu e nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G30AK-RO018D, sistem desktop de gaming

Procesorul acestui desktop e unul de tip Devil’s Canyon care e mult peste unul clasic. E oferit de Intel și e modelul i7-4790K care poate fi overclockat. Adică îi puteți mări performanțele și suportă chiar mai multă memorie RAM deoarece are 4 sloturi și doar 2 sunt ocupate. Are doar două plăci video, însă doar cea dedicată e bună pentru jocuri și redare de filme. E vorba de GTX 970 care face parte din ultima generație de plăci video. Are unitate blu-ray dar sincer chiar nu-i mai văd rostul. Pentru a stoca și transporta diverse fișiere eu vă recomand stickurile USB de tip 3.0.

Are atât un hard disk cât și un SSD, dar SSD-ul e mai mic și mai performant. Tastatura inclusă e una modestă dar are tehnologie de iluminare a tastelor, dotare care vă este de folos or de câte ori lucrați sau vă jucați în condiții de luminozitate scăzută.

Plusuri: oferă performanțe mari, perifericele incluse sunt decente, multe porturi, acceptă upgrade-uri și design elegant.
Minusuri: nu e ieftin.

Asus RoG G30AK-RO018D e un desktop destul de bun și care se adresează celor pasionați de jocuri. Această serie se adresează celor care vor mai mult de la un desktop și lansarea ei a avut loc mai demult, doar că nu mai sunt aceleași componente. Am pus un clip cu prezentarea ei dacă sunteți interesați de design și conținut:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu