≡ Meniu

Asus ROG G30AK-RO020D, sistem desktop Republic of Gamers

Asus ROG G30AK-RO020D e un desktop foarte performant și care necesită un monitor pe măsură. Cu alte cuvinte, trebuie un monitor cu imagine FullHD sau 4K, depinde de cât vă este bugetul. Oricum, un monitor de gaming are un timp de răspuns mic, refresh mare și contrast mare. Unghiurile de vizibilitate sunt mari la monitoarele mai scumpe și deci nu trebuie să vă faceți probleme. Tehnologia 3D nu prea mai e așa interesantă, mulți preferă o imagine mai detaliată (rezoluție mare).

Alternativele sunt desktopurile mai ieftine dar nu văd de ce ați alege ceva mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ROG G30AK-RO020D, sistem desktop Republic of Gamers

Procesorul acestui desktop e unul din familia Devil’s Canyon și e unul i7-4790K. Placa video Intel e decentă dar nu și pentru sarcini mai mari. Eu aș alege placa video dedicată pentru orice aplicație. E vorba de GTX 960 cu tehnologie SLI Cuda și nu e nevoie de mai mult. Placa de bază e una cu multe porturi USB 3.0, USB 2.0, HDMI, DVI, VGA și altele. dacă vreți să conectați un monitor 4K, placa video trebuie să aibă o ieșire DisplayPort (nu reduce calitatea imaginii).

Are o memorie RAM de 16GB și e de tip Quad Channel, deci performanțele sunt mult mai mari. Pe lângă acel spațiu de stocare, are și un SSD de 128 GB. Spațiul de stocare nu e mare de aceea are și un hard disk. Perifericele incluse sunt mouse-ul și tastatura, dar ele nu sunt clasice ci conforme cu seria de desktopuri. Sursa acestui desktop e mică deoarece componentele consumă tot mai puțin.

Plusuri: sursă mică, design elegant, periferice incluse, performanțe ridicate și Blu-ray.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus ROG G30AK-RO020D e un desktop de ultimă generație și care poate înlocui orice desktop de gaming mai vechi. Doar după cum arată, se poate vedea că e un desktop pentru jocuri. Prețul e cam piperat pentru un desktop dar cine vrea performanță, trebuie să aibă un buget pe măsură. Nu cred că o să apară ceva mai bun anul acesta, de aceea merită să optați pentru acest PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu