≡ Meniu

Asus ROG G551JW-CN011D, laptop de gaming ieftin cu GTX 960M

Asus ROG G551JW-CN011D e un laptop care nu doar arată bine, ci e ieftin și vine încărcat cu tehnologie de ultimă generație. Această tehnologie te va ajuta să rulezi orice joc la detalii maxime și să poți să-ți faci treaba rapid și fără probleme. De exemplu vine la pachet cu procesor i7 quad core care scoate 8263 puncte la benchmark și placă video GTX 960M care-i o placă video din clasa 1.
Având ecran anti-glare înseamnă că puteți sta mult în fața lui fără ca ochii să vă obosească.

Nici nu aș putea spune că ar costa mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice tip de sarcină. Dacă ecranul de 15,6 inci vi se pare mic atunci puteți alege un model de 17 inci precum G751JT-T7108D.

Asus ROG G551JW-CN011D, laptop de gaming ieftin cu GTX 960M

Procesorul din modelul acesta Asus G551JW-CN011D e un i7 după cum ziceam mai sus fiind un model i7-4720HQ, iar memoria RAM e de 8GB. Aceste două componente alături de hardul de 1TB cu 7200 rotații fac ca sarcinile să ruleze fluent. Pentru accelerare acest notebook se folosește de un MSSD de 24 de giga.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul IPS așa încât unghiurile de vizibilitate să fie maxime. Pentru ca ochii să nu fie obosiți atunci când stai mult în fața lui acest model e unul dotat cu ecran anti glare, adică anti orbire.
Deoarece acest laptop vine cu placa video GTX 960M (un model nou) m-am decis să pun un clip pentru ca dvs. să vedeți cum se prezintă în jocuri.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată decent, că nu costă prea mult, că vine cu hardware capabil și că are o portabilitate ok.
Contra ar fi lipsa ecranului 4K, că nu are sistem de operare și că nu are SSD.

De final pot spune că acest laptop nu e doar pentru jocuri, ci și pentru cei interesați de un desktop replacement. M-am uitat să văd ce tip de placă de rețea wireless are și se pare că e una wireless ac, deci pe două benzi. Asta e un alt avantaj întrucât descărcarea de pe net o să fie mai rapidă.
Alături e un clip cu despachetarea acestui aparat. Poți observa că arată precum restul laptopurilor din seria G551.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu