≡ Meniu

Asus ROG G551JW-CN319D, laptop de gaming de 2.7 kg

Asus ROG G551JW-CN319D e o alegere destul de inteligentă deoarece e un model Republic of Gamers mai portabil decât restul. E vorba de o serie nouă cu o construcție interesantă și se pare că se tinde spre laptopuri cât mai portabile. Astfel că denumirea de „ultrabook” a dispărut deoarece au apărut laptopuri ușoare fără unitate DVD și care sunt și subțiri. Din poza de jos dar și din clipul de la final vă puteți face o idee despre el.

Alternativele sale sunt destul de multe deoarece laptopurile multimedia sunt cele mai multe și au plăci video decente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ROG G551JW-CN319D, laptop de gaming de 2.7 kg

Procesorul său e destul de performant – i7-4750HQ, iar placa video e una ceva mai bună decât restul Intel Iris Pro 5200. Oricum, pentru jocuri are placa video dedicată GTX 960M de 4GB. Are un ecran de 15.6 inci care oferă o imagine 1080p și nu are tehnologie touch ca la unele laptopuri. Are destul spațiu intern și se poate pune până la 16GB de RAM, dar și 8GB cred că e satisfăcător.

Porturile acestui laptop sunt multe și așa trebuie să fie că doar nu e un model oarecare: DisplayPort de tip mini, HDMI, LAN, USB 3.0, bluetooth, WiFi ac și altele. Acestea sunt cele mai importante iar pentru că se adresează gamerilor, e și normal să aibă o baterie de 6 celule. Nu prea se mai fac laptopuri cu baterii de 8 celule deoarece noile componente sunt mai eficiente.

Plusuri: are carcasă metalică, tastatură iluminată, WiFi ac, DisplayPort (are ecran 1080p), configurație performantă, două medii de stocare diferite pentru mai mult spațiu și performanțe superioare.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus G551JW-CN319D e alegerea corectă pentru cei ce vor să joace jocuri la detalii mai mari și nu vor o imagine HD. Un laptop multimedia de aceleași dimensiuni poate să coste chiar și la jumătate dar nu e același lucru. Caracteristicile speciale ale laptopului de mai sus sunt un plus și nu ar trebui neglijate. Există diverse configurații dar procesor e relativ același pentru această generație și diferențe majore sunt la memorie RAM și spațiu de stocare (HHD/SSD).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu