≡ Meniu

Asus ROG G551JW-CN319T, laptop gaming cu Windows 10

Pentru cineva interesat de un model de laptop care să poată fi utilizat la jocuri și care să aibă un design special recomand modelul Asus ROG G551JW-CN319T. Vine cu procesor i7-4750HQ, placă video GTX 960M și sistem de operare Windows 10 (da, are cel mai nou Windows). Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și fiind unul anti-glare nu o să vă strice ochii.
Un laptop precum acesta se adresează celora interesați de un model care să facă față oricărui tip de joc la orice detalii și care să poată fi utilizat la sarcini mai complexe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă formidabil în orice sarcină, că e vorba de joc ori editarea unui clip.

Pe partea de specificații se remarcă cu procesorul i7 quad core, că are ecran de 15 inci, capacitatea de stocare foarte mare (1TB) și prezența unei plăci video cu 4GB memorie RAM. Am menționat că pe partea de stocare vine cu un hard foarte încăpător și ar mai trebui să spun că vine și cu un SSD de 24 de giga pentru accelerarea diferitelor sarcini.
Pe partea soft vine cu cel mai nou sisstem de operare de la Microsoft, adică cu Windows 10. Dacă vă deranjează acest sistem atunci puteți instala altul de pe un stick USB ori cu ajutorul unității optice DVD.
Dacă mă uit atent la specificații atunci trebuie să spun că eu nu i-aș face upgrade întrucât e ceea ce îmi doresc. RAMii sunt suficienți, iar spațiul de stocare e și el berechet.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că vine cu o capacitate de stocare ok, că are componente care fac față oricărei sarcini și că răcirea e formidabilă.
Contra ar fi că nu are ecran 4K. Acest minus nu e așa de mare întrucât pe piață nu sunt prea multe filme 4K, iar această rezoluție nu e încă un standard.

Deci, dacă vă interesează un laptop pentru jocuri ori care să arate mai special atunci vă recomand acest model. Pe piață sunt și alte modele cu caracteristici similare, dar vă asigur că nu se compară întrucât acesta e făcut special pentru jocuri.
În cazul în care aveți Internet de mare viteză atunci trebuie știut că puteți folosi acest laptop pentru a descărca la viteze Gigabit, mai mult vine și cu wireless ac.
Am pus alături și un clip, iar din acesta cred că vă puteți face mai bine o părere despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu