≡ Meniu

Asus ROG G551JW-CN320D, laptop cu i7-4750HQ și ecran Full HD

Asus ROG G551JW-CN320D e un laptop cu procesor i7-4750HQ și cu o placă video GTX 960M. Aceste componente sunt cele mai importante în laptop, dar mai sunt și SSD-ul de 128 de giga și memoria RAM mare de 16 giga. Evident că nu ar fi stricat să aibă ecran 4K, dar și cel 1080p e unul suficient pentru diagonala de 15,6 inci.

Modelul acesta de laptop e unul perfect pentru cineva care e pasionat de jocuri ori vrea o sculă mai specială pentru diverse sarcini costisitoare.

Asus ROG G551JW-CN320D, laptop cu i7-4750HQ și ecran Full HD

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune laptopuri Republic of Gamers. Dacă e să analizăm costul acestui model în comparație cu generațiile anilor trecuți atunci vedem că e unul destul de ieftin.

Procesorul din acest model e unul i7 cu patru nuclee, iar din această cauză o să beneficiezi de performanțe extreme în orice situație. Placa video e piesa de rezistență în jocuri, acest model beneficiind de un GTX 960 care face parte din clasa 1 a plăcilor video. 😉
Ce laptop de jocuri e acela fără SSD? Bine că acesta are așa ceva, iar capacitatea lui e una de 128 de giga. Dacă tot am vorbit de capacitate trebuie să vă zic că acest model are și un hard de 1TB care e foarte încăpător.
Chiar dacă pare a fi un laptop foarte robust, acesta e unul cu o greutate de 2,6 kilograme. Deci, nu e vorba de prea mult, iar bateria e una de 6 celule care asigură o portabilitate ok.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, că e special făcut pentru jocuri și componentele noi integrate.
Contra achiziției ar fi lipsa ecranului 4K.

În concluzie, dacă te interesează un laptop care să-ți înlocuiască desktop-ul atunci îți recomand acest model întrucât e un veritabil desktop replacement. Pe el poți rula orice joc la orice detalii fără să dea semn de cea mai mică slăbiciune.
Din clipul de alături poți să-ți faci mai bine o părere despre cum arată acest model și ce poate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu