≡ Meniu

ASUS ROG G551VW-FY179D, laptop Republic of Gamers de 15 inci

ASUS ROG G551VW-FY179D e un laptop nou și spre deosebire de vechile generații, aceasta e mai compactă și arată mai bine. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre el, dar și un clip la final cu un laptop din aceeași generație. Un astfel de laptop poate reda orice joc la detalii maxime deoarece ecranul nu e foarte mare și nu trebuie să alegeți o rezoluție maximă dacă nu doriți. Procesorul e foarte bun pentru orice iar placa video e ideală.

Alternativele sunt multe dacă vreți un laptop ceva mai bun decât unul multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS ROG G551VW-FY179D, laptop Republic of Gamers de 15 inci

Un astfel de laptop are următoarele componente: Core i7-6700HQ, 8GB de RAM cu posibilitate de upgrade de 16GB, hard de 1TB și placă video GTX 960M. Un SSD ar fi fost bine-venit deoarece e un laptop pentru jocuri. Acest upgrade nu costă mult dar necesită înlocuirea hardului iar hardul poate fi folosit ca unul extern (cu un rack). Orice laptop suportă un SSD și nu e nevoie de unul foarte mare, ci trebuie să fie suficient pentru a pune sistemul de operare și programele favorite (fișierele media se pot pune pe hardul extern și hardul poate fi conectat la ori ce gadget cu interfață USB).

Sunt prezente dotările standard și nu cred că mai are sens să le enumăr. Pe partea de comunicații nu prea am ce să-i reproșez, deoarece nu-i lipsește nimic. Dotările sale speciale sunt următoarele: securizare Kensington Lock, tastatură iluminată, carcasă din aluminiu, touchpad cu gesturi, WiDi.

Plusuri: ecran FullHD, design modern, suficient spațiu, ieșire DisplayPort, WiFi ac, carcasă din aluminiu și calitatea sunetului.
Minusuri: nu oricine și-l poate achiziționa.

ASUS ROG G551VW-FY179D nu are nevoie de un ecran 4K deoarece diagonala sa e una de 15 inci. eventual, un ecran mai mare necesită o rezoluție mai bună dar mai există și ieșirea video pentru a conecta un televizor. Multe laptopuri performante au ieșire 4K pentru a folosi laptopul ca media player. Nu e cazul aici deoarece e vorba de un model de gaming și nu multimedia.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu