≡ Meniu

Asus ROG G751JT-T7108D, model de 17.3″ cu GTX 970M și SSD

Asus ROG G751JT-T7108D e laptopul destinat celora care vor o sculă pentru jocuri care să fie super rapidă. Față de alte modele acesta are SSD, unitate Blu-ray și un SSD de 128 de giga (evident că are și hard de 1TB). E special pentru jocuri deoarece are placă video foarte capabilă, procesor rapid și ecran de cea mai bună calitate. Pentru accelerarea sarcinilor acest model se folosește de SSD, dar numai dacă aveți sistemul și aplicațiile instalate pe el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Având în vedere caracteristicile sale eu zic că nu e un cost prea mare. Dacă vreți să întrebați dacă e cela mai bun laptop Asus de jocuri atunci trebuie știut că nu e, G750JY T4050D fiind cel mai bun întrucât are placă GTX980M, 24GB RAM și două SSD-uri.

Asus ROG G751JT-T7108D, model de 17.3″ cu GTX 970M și SSD

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi procesorul i7 4720HQ (cu patru nuclee), placa video GTX 970M, cei 16 giga de RAM și SSD-ul rapid. Pentru stocarea diferitelor fișiere vă puteți folosi de SSD, dar și de hardul de 1 TB care are 7200 rotații.
În cazul în care ești interesat de placa wireless trebuie știut că una ac, adică cu două benzi, iar acest lucru înseamnă că o să poți descărca rapid dacă ai un router compatibil.

Lucruri pozitive la acest model ar fi ecranul mare și clar (lucruri datorate în mare parte faptului că are rezoluție Full HD, că-i anti-glare și că are panel IPS).
Lucruri negative ar fi că nu are ecran 4K și sistem de operare preinstalat.

Concluzia mea legată de acest model e că e un model foarte bun pentru cei interesați de un laptop desktop replacement ori pentru jocuri. Modele mai ieftine nu au SSD și ecrane inferioare (de 15,6 inci cum e G551JW) și de aceea eu zic că acest model e unul pe placul oricărui gamer ori a unei persoane care vrea ceva mai special.
Alături e și un review cu acest model și o să-ți poți face mai bine o părere despre cum se prezintă și ce poate face.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu