≡ Meniu

Asus ROG G751JT-T7210D, laptop cu i7-4720HQ

Asus G751JT-T7210D e un laptop ROG destinat celora pasionați de jocuri. Vine cu cele mai bune componente de pe piață, iar eu aș putea aminti procesorul i7-4720HQ quad core, cei 16 giga de RAM, că are SSD de 128 giga, wireless ac și placa video GTX 970M.
Evident că acestea sunt doar niște litere și cifre, iar cei care nu sunt cunoscători nu știu ce înseamnă. În rândurile ce urmează voi menționa la ce te ajută aceste componente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Unii ar zice că e mult, dar eu zic că e un cost corect pentru ceea ce primim. Evident că e un desktop replacement și din această cauză nu prea are rost să vorbim despre portabilitate, chiar dacă e vorba despre faptul că are o baterie cu 8 celule.
În cazul în care te interesează cum arată atunci îți recomand poza de alături, dar și clipul de la final.

Asus ROG G751JT-T7210D, laptop cu i7-4720HQ

Pe partea de specificații acest model e unul care se remarcă prin procesorul său, placa video, unitățile de stocare, răcirea eficientă și alte lucruri. Procesorul i7 e unul dintre cele mai puternice de pe piață, unii necunoscători ar spune despre el că ar avea 8 nuclee virtuale, însă adevărul e că are 4 și 8 thread-uri.
Placa video GTX e foarte utilă deoarece te ajută să rulezi jocurile preferate la detalii maxime.

Pro achiziția acestui model ar fi prețul ok de achiziție, fiabilitatea, că are componente bune, ecranul de dimensiuni generoase și că are o răcire ok.
Contra ar fi că nu are ecran 4K. Acest lucru nu e unul foarte important, dar eu zic că nu ar fi stricat deoarece am fi avut parte de imagini mai calitative în cazul viziualizării pozelor la mulți megapixeli.

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată fi utilizat ca un desktop replacement și pentru a rula orice joc la orice detalii atunci îți recomand acest model. Sunt multe laptopuri făcute pentru jocuri, dar acesta e unul dintre cele mai avansate și are un istoric bun.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model și care sunt principalele motive pentru care cineva l-ar alege.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu