≡ Meniu

Asus ROG G751JY-T7380D, laptop pentru jocuri cu Blu-ray

Asus ROG G751JY-T7380D nu e unul dintre acele laptopuri portabile de gaming adică cu o greutate sub 3 kg, dar dacă vreți ca sistemul de răcire să fie eficient, laptopul trebuie să aibă o construcție mai mare și bateria trebuie să fie pe măsură. Dacă îl folosiți doar acasă atunci bateria nu mai are un rol așa de important, deoarece puteți ține laptopul conectat la priză pentru performanțe mai mari. Din poza de jos se poate vedea cam cum arată acesta dar am pus și o prezentare video la final.

Alternativele sunt variantele mai mici sau chiar mai ieftine. Nu are sens să luați un model mai scump decât acesta deoarece nu are rost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ROG G751JY-T7380D, laptop pentru jocuri cu Blu-ray

Acest model e unul dintre cele mai performante de pe piață: Core i7, 24GB RAM, SSD generos, hard de 1TB și placă video GTX 980M. Nu trebuie să uităm de placa video Intel care e una integrată și care oferă o autonomie bună datorită consumului redus de energie. Ecranul nu e foarte mare dar e de ajuns ținând cont de distanța de la care îl folosiți. E vorba de un ecran FullHD de 17.3 inci. Laptopul acceptă unele upgrade-uri dar sincer nu le văd rostul la un laptop așa de performant.

Alte dotări care nu le veți găsi la orice laptop sunt: tastatura iluminată, carcasă din aluminiu, touchpad cu gesturi etc. Un minus ar putea fi lipsa sistemului de operare deoarece are doar Free DOS. Pentru acesta ar fi bun Windows 10 sau 8.1, depinde ce vă convine mai mult.

Plusuri: dotările sale, performanțe ridicate, arată bine, WiFi ac, tehnologia Thunderbolt (destul de bună însă sunt puține gadgeturi care o au), subwoofer, memorie RAM suficientă etc.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Asus ROG G751JY-T7380D e doar unul dintre multele laptopuri G751 iar acesta pare a fi cel mai avansat. Clipul de jos se adresează celor care nu au mai văzut acest laptop în realizate. Nu e chiar ușor de transportat datorită dimensiunilor și greutății, e obligatorie o geantă sau un rucsac pentru acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu