≡ Meniu

Asus RoG G752VL-GC067T, laptop de jocuri cu i7-6700HQ

ASUS ROG G752VL-GC067T e un laptop de 17 inci dotat cu ecran Full HD ;i cu procesor rapid model i7. E un laptop perfect pentru jocuri deoarece are un SSD rapid și placă video GTX 965M de la Nvidia. Pentru ca dvs. să vă puteți juca din prima acest desktop replacement are Windows 10 preinstalat. Unii se vor gândi să instaleze Windows 7, dar nu aș recomanda.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu tehnologie nouă și cu un soft productiv și ușor de utilizat. Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model, iar la final e despachetarea produsului.

Asus RoG G752VL-GC067T, laptop de jocuri cu i7-6700HQ

Modelul acesta de ROG are un procesor i7-6700HQ din seria Skylake și 24 giga memorie RAM așa ca totul să ruleze fluent. Ecranul din dotare e unul Full HD cu o diagonală de 17,3 centimetri.
Placa video din procesor e un Intel HD, iar cea dedicată e o Nvidia GTX 965M. Astfel, în sarcini office va fi utilizată placa Intel, iar la jocuri cea Nvidia.
Chiar dacă bateria e una cu 6 celule nu trebuie să ne așteptăm la o super portabilitate deoarece greutatea e de 4 kilograme.
Pe partea de porturi aparatul dispune de wireless ac (util transferului de fișiere mari de pe Internet), LAN 10/100/1000, 3 porturi USB 3.0, HDMI și Mini DisplayPort.
Dacă doriți să puneți mai mulți RAMi atunci trebuie știut că mai are un slot de 8 giga liber așa încât să puteți ajunge la 32 de giga RAM.
La capitolul stocare stă ok deoarece are hard și SSD. A doua componentă e pentru accelerarea sarcinilor, iar prima e pentru stocarea jocurilor ori a filmelor.

Pentru achiziția acestui model ar fi că e perfect pentru jocuri, aspectul agresiv și că poate rula orice joc la maxim.
Contra ar fi că deși e laptop are o portabilitate redusă datorată greutății mari.

Deci, dacă te interesează un laptop de generație nouă care să fie perfect pentru jocuri atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături de sistemul de operare vine și Office 365 sub formă trial așa încât să puteți edita documente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu