≡ Meniu

Asus ROG G752VL-GC088D, notebook gaming cu GTX 965M și procesor i7 quad

ASUS ROG G752VL-GC088D e un laptop pentru cei pasionați de jocuri întrucât nu doar are componentele necesare rulării oricărui joc la calitate maximă, ci are și răcirea necesară precum și ergonomica de care are nevoie un gamer.
Laptopul arată perfect și merge brici, iar unele persoane ar întreba de ce să nu cumpere un desktop de gaming, ci un astfel de laptop, iar eu recomand acest model din mai multe motive.

În primul rând nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Prețurile laptopurilor și cele ale desktopurilor au început să se alinieze precum performanțele. Un procesor i7 laptop nu e echivalent cu unul de desktop, dar nici pe departe nu e. Iar, în privința plăcilor video, cei de la Nvidia au început să facă modele echivalente ce cele desktop, doar cu un consum redus de curent.

Asus ROG G752VL-GC088D, notebook gaming cu GTX 965M și procesor i7 quad

Procesorul i7-6700HQ scoate un punctaj de 8066 puncte la benchmark, iar eu zic că e suficient. Evident că există procesoare mai puternice cum ar fi Xeon (desktop) cu 22 nuclee, dar și costă pe măsură, adică vreo 4000 de dolari numai procesorul.
Hardul e unul la fel de rapid precum cele de pe PC-uri normale întrucât e unul cu 7200 rotații (e mult mai rapid decât unul de 5400 rpm), dar nu ar strica să instalați un SSD de minim 240 de giga în locul lui.
Pe partea de memorie RAM acest model suportă maxim 32 giga DDR4 și are instalați 16. Eu zic că are destulă memorie instalată și nu va fi nevoie de mai mult.

Pentru achiziția lui ar fi că arată bine, costul de achiziție modic, performanțele extreme, portabilitatea decentă și că are o răcire eficientă.
Singurul lucru care poate că te va deranja la el ar fi greutatea de 4 kilograme, dar nu cred că o să-l cari într-o cafenea ori în parc.

Nu vine cu OS și de aceea eu recomand Windows 10 instalat de pe o memorie USB 3.0 conectată la portul aferent.
Deci, dacă vrei un laptop performant și bun la jocuri atunci acesta ar fi recomandarea mea, însă dacă vrei ceva din aceeași serie cu SSD și Windows preinstalat atunci îți recomand G752VL-GC067T.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu