Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG G752VS-BA177T, laptop de gaming cu ecran IPS de 120 Hz

Laptopul Asus RoG G752VS-BA177T face parte din cea mai recentă serie Republic of Gamers dar și cea mai avansată. Motiv pentru care, nu oricine și-o permite dar un gamer înrăit nu se poate mulțumi cu un laptop multimedia. Un laptop de gaming are tastatură iluminată, două medii de stocare, ecran 1080p, componente high-end, baterie mare și un sistem de răcire eficient. Designul e unul destul de interesant și din el reiese că e vorba de un laptop ceva mai special.

Am pus poza de jos dar și un clip la final pentru a vă face o idee despre el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G752VS-BA177T, laptop de gaming cu ecran IPS de 120 Hz

Configurația sa e una cu procesor Core i7-6820HK, placă grafică integrată HD Graphics 530, placă video GeForce GTX 1070, 32GB DDR4, SSD de 256 GB+hard disc de 1TB. Acea placă video dedicată e cea mai bună la ora actuală pe platformele mobile deoarece pe desktopuri discutăm deja de alte tipuri de plăci video. Laptopurile funcționează cu baterie dar puteți folosi încărcătorul său pentru a nu avea neplăceri în timpul jocurilor, de aceea componentele trebuie să fie și eficiente (în modul office laptopul oferă o autonomie chiar decentă). Ecranul e foarte important atunci când vă jucați jocuri și calitatea oferită e esențială deoarece mă gândesc că nu-l veți conecta la un televizor pentru jocuri și așa stați de la o distanță mică de acest laptop.

Are un Windows 10 preinstalat și chiar dacă nu l-ar fi avut, tot trebuie instalat ulterior. E bine să alegeți un sistem de operare cât mai nou care-i va evidenția mai bine performanțele sale.

Plusuri: are memorie DDR4, medii de stocare performante, placă video și procesor de ultimă generație.
Minusuri: nu sunt.

Asus G752VS-BA177T pare a fi cel mai bun desktop replacement de la ora actuală, nu pentru că e foarte scump, ci pentru ce oferă. Cu alte cuvinte, poate reda orice joc la detalii maxime și nu veți avea probleme nici cu viitoarele apariții. Prezentarea de jos e cu un laptop similar care, personal, mi se pare destul de reușită deoarece sunt evidențiate punctele forte ale acestui model, dar și serii.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Raven Emrys

    This version of laptop can be overclocked in the game center to 3.6 ghz?

Lasă un comentariu