≡ Meniu

ASUS ROG G752VT-GC046T, laptop de 17,5 inci cu GTX 970M

ASUS ROG G752VT-GC046T e un laptop de 17 inci adresat celora care vor o sculă foarte puternică pentru jocuri ori diferite sarcini solicitante. Ecranul e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar panelul IPS te va ajuta să vezi imagini clare din orice unghi te-ai uita la el.
Vine dotat cu cele mai avansate tehnologii printre care aș aminti wireless ac, USB-C și procesor Skylake (cea mai nouă versiune de la Intel).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci vine și cu diferite caracteristici care fac posibil gamingul la maxim.
Alături am pus o imagine cu acest model pentru a vedea cum arată, iar la final e un clip cu un video review.

ASUS ROG G752VT-GC046T, laptop de 17,5 inci cu GTX 970M

Pe partea de caracteristici acest laptop are procesor i7-6700hq cu patru nuclee, 8 giga memorie RAM și placă video GTX 970M.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu o rezoluție 1920×1080 pixeli și cu panel IPS, două lucruri care vor face posibilă vizionarea filmelor Blu-ray, dar și jucarea diferitelor jocuri la maxim.
Ca unitate are Blu-ray, lucru care face posibilă vizionarea filmelor la o calitate deosebită. Nu știu cât de utilă e această unitate optică întrucât există multe servicii online de streaming la calitate bună, chiar și 4K.
Nu doar imaginea e una foarte bună, ci și sunetul întrucât difuzoarele au subwoofer. 😉
Pentru a comunica cu diferite aparate ori a intra pe net aveți la dispoziție bluetooth, LAN 10/100/1000 și wireless ac.
Are sistem de operare preinstalat, mai exact Windows 10, iar acesta e cel mai avansat de la Microsoft.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că are o portabilitate ok, placa video puternică, că are 4 USB-uri 3.0, ecranul anti-glare (un ecran care nu te deranjează la ochi), disponibilitatea unității Blu-ray și că are sistem de operare preinstalat.
Contra achiziției ar fi că nu are mai multă memorie RAM.

Deci, dacă te interesează un laptop din generația nouă care să fie perfect pentru gaming atunci acest model e recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și care sunt principalele funcții ale sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu