≡ Meniu

Asus ROG G752VT-GC078T, laptop de gaming nou cu SSD de 128GB

Asus ROG G752VT-GC078T nu are nevoie de un SSD foarte mare cum au unele variante. E de ajuns unul de 128GB + un hard disk mare, iar restul componentelor și dotărilor sunt cam aceleași. Un laptop pentru jocuri nu poate fi comparat cu unul multimedia datorită construcției, însă sunt laptopuri cu componente similare și care pot cântări pe jumătate dacă au imagine de 15 inci. Nu e genul de laptop care îl veți schimba prea repede deoarece are componente destul de scumpe și care nu le vedeți pe orice laptop.

E nevoie de un buget mare pentru a achiziționa un laptop pentru jocuri și dacă considerați că salariul e cam mic, se poate lua în rate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ROG G752VT-GC078T, laptop de gaming nou cu SSD de 128GB

Procesorul acestui laptop e un Skylake Core i7 special conceput pentru sarcini grele, însă există și variante pentru laptopuri office sau multimedia. Diferențele sunt destul de mari dar și prețurile sunt justificate. Display-ul e unul cu imagine de 17 inci iar calitatea e una FullHD. Laptopurile mai mari suportă mai multe medii de stocare și o memorie ceva mai mare.

Are două plăci video, însă doar cea dedicată GTX 970M de 3GB e utilă pentru a rula jocuri. Are multe porturi și multe le știți deja de la alte laptopuri, iar un număr mare de porturi vă permite să conectați diverse la el. Prezintă și tehnologii noi iar pentru a beneficia de o viteză de transfer bună la internet pe wireless, e necesar un router wireless. Are un sistem de operare destul de nou și nici nu aș recomanda altul – Windows 10.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, WiFi ac, DisplayPort, design modern, ThunderBolt, componente performante.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Laptopul de sus nu e singurul model nou al seriei noi, însă Asus ROG G752VT-GC078T pare a fi mai ieftin decât restul deoarece nu are multă memorie RAM și nici două SSDuri mari. Poate că nici nu v-ar fi fost de folos un laptop foarte scump, de aceea cel de sus pare a fi mai ok și poate că vreți să puneți, în viitor, o memorie RAM de 64GB pe el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu