≡ Meniu

Asus RoG G752VT-GC116T, laptop cu tunel termic pentru eliminarea prafului

Asus RoG G752VT-GC116T face parte din ultima generație de laptopuri de gaming – finisaj Armor Titanium. După cum bine știți (dacă ați avut un laptop), principalul inamic ala laptopului e praful deoarece e compact și deci e greu de curățat. Din poza de jos se poate observa noul design care mi se pare foarte inspirat dar și la final poate fi urmărită o mică prezentare. E genul de laptop care îl folosiți la birou și nu-l luați cu voi la serviciu sau la școală, de aceea greutatea mai mare nu e chiar un mic. Chiar dimpotrivă, e mult mai ușor decât un desktop (cele de gaming sunt și mai grele).

O alegere destul de ieftină poate fi una cu ecran mai mic sau optați pentru generația precedentă, însă nu arată la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G752VT-GC116T, laptop cu tunel termic pentru eliminarea prafului

Procesorul acestui laptop laptop e cel mai nou și nici nu e nevoie de altul pentru mult timp. Placa video integrată e destul de nefolositoare cât timp nu vă interesează o autonomie mai generoasă, însă reduce consumul și temperatura de la interior. Un ecran de 17 inci poate fi 1080p sau 4K, însă eu consider că o imagine 1080p e satisfăcătoare pentru orice gamer. Există laptopuri de 15 inci chiar și cu imagine FullHD, dar depinde de preferințele fiecăruia. Dacă jucați jocuri la calitate HD, nu e nevoie de astfel de componente.

Pentru a juca jocuri la calitate 4K, chiar e nevoie de un desktop cu componente scumpe. Multitaskingul e foarte bun dar poate fi îmbunătățit deoarece suportă până la 64GB RAM. Atât un hard de 1TB cât și cele 2 SSDuri sunt utile, deoarece hardul poate fi folosit doar pentru stocarea fișierelor media iar pe SSD pot fi instalate aplicațiile și jocurile.

Plusuri: are un design modern, tehnologi de răcire avansate, calitatea video și audio excelentă.
Minusuri: destul de greu.

Asus RoG G752VT-GC116T nu putea fi foarte ușor deoarece are un design destul de avansat și o construcție cu evacuare în spate. Dacă nu vă puteți face o idee despre el, am postat clipul de mai jos pentru cei care nu au văzut acest laptop în realitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu