≡ Meniu

Asus RoG G752VY-GC144T, laptop de 17,3 inci cu GTX 980M

ASUS ROG G752VY-GC144T e un laptop de generație nouă pentru cei pasionați de jocuri și asta deoarece vine cu procesor i7-6700hq cu patru nuclee, ecran de 17,3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Precum oricare laptop care se respectă acesta e unul dotat cu sistem de operare (Windows 10) și cu Office Trial. Un astfel de laptop e perfect pentru cineva interesat de un model care să poată fi utilizat la jocuri ori alte sarcini complexe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar arată bine, ci și care are incorporate o mulțime de tehnologii superioare altor modele. Alături e o imagine, iar la final am postat un clip video pentru a vedea tot ce puteți face cu acest model.

Asus RoG G752VY-GC144T, laptop de 17,3 inci cu GTX 980M

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un ecran de 17,3 inci (care are rezoluție Full HD și panel IPS), procesorul i7 cu 4 nuclee (model i7-6700HQ), că are carcasă din materiale de calitate (aluminiu și plastic), tastatura iluminată și multitudinea de porturi.
Unul dintre porturile cu care e dotat e Display Port, iar acesta e unul util profesioniștilor deoarece e mult mai bun decât HDMI. Un alt port interesant e portul USB C, dar și cel Widi care e o alternativă fără fir la HDMI.
Memoria RAM e de 8 GB și fiind de tip DDR4 o să avem parte de viteze uluitoare în comparație cu modelele care au DDR3.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are incorporată tehnologie de generație nouă, bateria mare de 8 celule și componentele performante.
Contra achiziției ar fi că nu are SSD, dar nu vă oprește nimeni să instalați unul. Și, dacă vreți mai mulți RAMi atunci puteți pune până la 64 giga.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să ruleze jocurile fără a „obosi” atunci acest model e unul pe care eu ți-l recomand.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest notebook PC, iar din acest video se poate vedea și faptul că laptopul e unul foarte atractiv ca design.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu